За мање од сат распродате карте

За мање од сат времена распродате су једнодневне улазнице по поклон цијени за овогодишњи Еxит фестивал који се одржава од 4. до 7. јула у Новом Саду.  

Забава 18.05.2019 | 16:11
За мање од сат распродате карте
Проток сервера за онлајн продају ове године био је додатно појачан навалом купаца из преко 70 земаља, док је испред централне благајне “Гигстиx” у тржном центру Париски магазин у центру Новог Сада, гужва почела да се формира већ у осам ујутру, наводи се у саопштењу организатора.

Интересовање за овогодишње издање фестивала је, како се истиче, највеће до сада, а главни разлог је импресиван музички програм који предводи рок бенд “Тхе Цуре”, састав о коме се тренутно највише прича “Грета Ван Флеет”, некрунисани краљ гриме сцене “Скепта” и нова хип-хоп дива ИАМДДБ, чувени ди-џеј Карл Кокс, популарни ди-џеј тандем Димитри Вегас и Лике Мике, као и хитмејкери Ð Снаке, “Тхе Цхаинсмокерс” и други на више од 40 бина и музичких зона широм Петроварадинске тврђаве у Новом Саду.

На Еxиту се очекују посјетиоци из Велике Британије, Холандије, Турске, Словачке, Русије, Италије, Швајцарске, Аустрије, Украјине, Мађарске, Финске, Чешке, Њемачке, Норвешке, Грчке, Шведске, али и неких далеких земаља као што су Кина, Алжир, Тунис, Индија, Бразил, Египат, Кувајт, Уједињени Арапски Емирати, Јапан, Аустралија, Сингапур, Израел, Мексико, Сједињене Америчке Државе, Канада и Јужна Африка. 

Већ је попуњено преко 70 одсто капацитета тврђаве, па се онима који још нису обезбиједили улазнице савјетује да пожуре и обезбједе карту са 45 одсто уштеде од 6.990 динара за све дане, одношно од 2.990 динара за први и 2.690 динара за други, трећи или четврти дан.

Још врло лимитиран број улазница од 4.990 динара остао је за Фан пит за наступ састава “Тхе Цуре” првог дана фестивала, а у продаји су Голд вип дневне улазнице по цијени од 12.000 динара.

У току је и популарна “4+1” акција, у којој група од четворо која заједно купи улазнице за фестивал, пету добија на поклон, а трајаће док се не распрода ограничен број улазница за ову акцију.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миодраг

20.05.2019 06:05

Наркоманија на једном мјесту

ОДГОВОРИТЕ