Набавио тарантулу да плаши ташту

Један анонимни мушкарац у очајничком покушају да скине с врата досадну ташту набавио је тарантулу, јер се мајка његове жене боји паукова и пати од арахнофобије.

Занимљивости 18.05.2019 | 07:26
Набавио тарантулу да плаши ташту
Корисник мреже Реддит, који се потписује псеудонимом ПробаблyАссхолеГуy, истиче да није велики љубитељ тарантула. Сматра да су занимљиве животиње, али никада није размишљао о томе да заправо набави једну, све док није схватио да ће на тај начин своју ташту држати даље од куће.

У посту који је објавио на друштвеној мрежи, овај мушкарац је нагласио да му традиционални породични односи код Кинеза почињу ићи на живце са сталним ненајављеним посјетама и угрожавањем његове приватности, без обзира на то што је безброј пута рекао својој жени да разговара с мајком. По његовим ријечима, супруга је игнорисала његове молбе, а ташта је у њиховом дому била скоро сваког дана.

Једног дана је примијетио бурну реакцију таште када је видјела малог паука у ћошку куће, због чега је дошао на идеју да искористи њену арахнофобију у своју корист и коначно је спријечи да долази у посјете.

"Имам поприлично толеранције. Таст је човјек с којим могу да разговарам, међутим ташта је неподношљива. Примијетио сам да је арахнофобична, јер је почела да паничи због малог паука у ћошку куће, који је није никако угрожавао. Тако сам дошао на идеју да набавим тарантулу, која ће је спријечити да долази сваки дан у нашу кућу", написао је овај корисник Реддита.

Он је у посту додао да је најавио својој супрузи да ће да купи овог егзотичног паука, али никада није открио прави мотив који се крио иза куповине.

"План је успио. Њен отац још понекад сврати, али ташта не може да буде у истој просторији с тарантулом, јер тврди да има нападе панике", нагласио је мушкарац.

Овај корисник друштвених мрежа подијелио је своју причу под скривеним именом и питао је људе да ли је с овим поступком претјерао.

"Питам вас - да ли сам погријешио што сам набавио тарантулу? Ипак морам да нагласим да сам своју супругу безброј пута молио да разговара с мајком о ненајављеним посјетама", написао је корисник Реддита.

Велики број оних који су прочитали причу се слаже с њим и сматра да није погријешио што је набавио тарантулу, јер је ипак молио супругу више пута да разговара с мајком, а поред тога и сама супруга је знала да њена мајка има арахнофобију.

(Независне новине)

Коментари / 0

Оставите коментар