"За неке сам умро а још сам жив"

Тренер свих тренера снимио је спот за СДСС Милорада Пуповца. На фацебооку се убрзо појавила његова лажна смртовница на којој су 'ожалошћени' Пуповац и Пленковић. Ћиро каже да се залаже за толеранцију. "- Ето, за неке сам умро, а још сам жив", поручио је Ћиро

Регион 17.05.2019 | 16:23
"За неке сам умро а још сам жив"
Легендарни фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић снимио је спот за Самосталну демократску српску странку (СДСС) Милорада Пуповца. 

У четвртак је навео и разлоге зашто се одлучио снимити спот.

- Разлог је очит: Не слажем се с онима у овој нашој држави који ваљају груду снијега која би могла тако нарасти и на крају нас све затрпати. Па људи моји, имамо своју државу и чувајмо је, можемо само помоћи да сви грађани те наше лијепе државе живе мирно, нормално, без обзира на било какво опредјељење - изјавио је Блажевић. 

На питање хоће ли његову сарадњу са СДСС-ом јавност лоше прихватити, Ћиро каже: 

- Ако ми нетко замјера такве ствари, онда му могу само нешто 'лијепо' поручити, послати га у неку ствар.

Но, чини се да му неки ипак замјерају такву сарадњу па је у петак на друштвеним мрежама осванула његова смртовница као реакција на ту одлуку.



У лажној смртовници стоји да је преминуо 15. маја и најављена је и сахрана на Мирогоју 18. маја. Многе је кориснике друштвених мрежа та смртовница збунила јер изгледа врло аутентично на први поглед. Но, при дну смртовнице гдје се иначе наводе тугујући чланови обитељи, овдје стоји: "Милорад Пуповац с чланством СДСС-а, Андреј Пленковић (Анемични), Гордан Јандроковић (Њоњо) итд."

Погледајте Ћирин спот за СДСС: 



- Ма није идиотизам, честитам ономе тко је то направио - саркастично је рекао Ћиро за 24сата.

- Ето, за неке сам умро, а још сам жив. Не разумијем, па нико не може бити већи Хрват од мене, шта ја сад имамо неком доказивати своје хрватство. Ја се залажем за толеранцију, па ми смо добили своју државу. Што би још хтјели? Па како би се Французи требали понашати према Нијемцима? Па добили су два рата, а свеједно сарађују. Смртовницу сам видио синоћ. И ето, то некоме представља задовољство. А ја сам, рекох, само за толеранцију - изјавио је. 

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:



(24.сата.хр)
 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Д

17.05.2019 14:47

Ћиро легенда си,пример, да још има добрих људи који не гледају човека по вјери и нацији,На жалост у Хрватској превлађују они који се не слажу са тобом , то говори само о њима ,треба нам таквих више у све три народа,Ко је задојен националном мржњом тај има проблема сам са собом ,којем год народо припадо,Мржња човека гризе ,психички уништава ,мржња није по божијој вољи ,и ко наспротује знасе како ће завршит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

17.05.2019 14:52

циро мој омиљени дрсго ми је сто се након дузег времена,сјетио па нам бојје изгледа на видео обозавам циро напред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

17.05.2019 15:17

Ја лично не бих подржао Пуповца, а Србе у Хрватској подржавам пуним срцем. Ћиро је прије свега велики човјек, имао је грешака, што је људски, али све је бољи и бољи. Било је "Ћиро Пе..ру", а не би требало сада да вичемо, ми Срби, "Ћиро чича Дражо". Он је добар човјек, каже он, спортиста неможе бити шовиниста, у праву је. Зато Велики и срдачан поздрав за Ћиру, пуно здравља желим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

17.05.2019 16:06

Циро се сетио старих добрих времена кад је у травницком конаку са Зигом знао провести дане и ноци, играјуци карте и сах, инаце Зига је србин и један од његових најбољих пријатеља. Волео бих знати ста је с "младим" Зигом, ако неко процита и познаје ове људе волео бих да се јави.

ОДГОВОРИТЕ