Преко 500 бањалучана вјежбало у парку

И ове године тренинг на отвореном “Изађи и тренирај” који је одржан у суботу у парку Младен Стојановић у Бањалуци окупио је спортисте и рекреативце на једночасовном вјежбању у природи.

Здравље 17.05.2019 | 15:55
Преко 500 бањалучана вјежбало у парку
Преко 500 бањалучана ове године пријавило се за овај догађај, а бањалучки тренери Александра Аничић, Саша Кецман, Симона Јоксимовић и Саит Хусеинбашић потрудили су се да окупљенима покажу најбоље од вјежбања.

Генерални покровитељ Спорт Висион и бренд Нике подржали су овај догађај. Сви вјежбачи су добили мајице и воду за вјежбање, а најсрећнији извучени и поклон патике.

” Ово је четврта година како компанија Спорт Висион подржава овај догађај. Прве године смо имали 60 пријављених вјежбача, а ево данас преко 500 њих и сваки пут се тај број повећава, што нам је драго и знак је да је наш заједнички труд имао ефекта и да смо на неки начин подстакли људе да се баве спортом”, истакла је Жељка Јаковљевић, маркетинг менаџер компаније.

Тренери који су били дио ове приче нису крили задовољство због великог броја вјежбача.

“Ја сам стварно одушевљена, прешли смо све рекорде са бројем пријава не само у БЛ него и широм БиХ, поново смо показали да смо град спорта и јако ми је драго што сам дио ове приче”, рекла је један од тренера Александра Аничић.

” Ја сам срећан што је ова сезона почела у Бања Луци и искрено сам изненађен бројем људи и наравно срећан што је Бања Лука изашла да тренира”, рекоа је Саша Кецман.

Наредни тренинг биће одржан 1.јуна на стадиону ФК "Радник" у Бијељини.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар