Краљица рокенрола тајно у Београду

Једна од најутицајнијих певачица у историји светске популарне музике Тина Тарнер у јуну стиже у Србију, ексклузивно сазнаје Курир.

Занимљивости 17.05.2019 | 15:14
Краљица рокенрола тајно у Београду
Краљица рокенрола у престоницу долази на приватну прославу код успешног бизнисмена из Београда, који годинама живи и ради у Швајцарској. У тој земљи је Тина добила држављанство пре тачно шест година.

Детаље доласка музичке звезде за Курир је открио један од људи који учествује у организацији забаве, а који тренутно борави у престоници (име и презиме познато нашој редакцији).

Према његовим речима, поп дива ће у престоници боравити само један дан, а друштво ће јој правити супруг Ервин Бах. са којим се венчала 2013. године.

"Тина ретко кад напушта Цирих. Отакако се удала за Ервина. она је у Швајцарској пронашла свој мир и стекла нове пријатеље. Међу њима је и успешан привредник из Београда који тамо живи и ради. Тај господин прави приватну забаву у Србији, на којој Тина неће да наступи, него да ужива као и многи други успешни људи из целог света. Наравно, Тарнерова и њен супруг су међу главним званицама, али то се држи у строгој тајности", прича наш извор.

Он тврди да ће безбедност музичке звезде бити на највишем могућем нивоу.

"Још није познато где ће та прослава бити одражана јер је неколико локација у оптицају. Тина и њен животни сапутник стижу приватним авионом и биће смештени у хотелу, највероватније под лажним именом. Постоји и могућност да забава буде ван града на једном великом имању. Свакако, полиција ће бити задужена за певачицину безбедност. То је нормална процедура када звезде као што је Тина долазе у Србију", тврди наш саговонрик.

Према његовим речима, Тина је одушевљена што ће посетитит Београд.

"Она је жена која је пропутовала цео свет и наравно да јој је драго што ће доћи у земљу у којој живи пријатељ њене породице. Додуше, у Београду се неће задржавати, али се радује кратком доласку. Тина се у Швајцарској нормално шета са супругом по улицама градова, нико их не зауставља да се фотографишу нити траже аутограм. Тамо људи изузетно цене и поштују њихову приватност. Због тога су она и супруг и одлучили да живе у предграђу Цириха, где имају велику кућу", завршава наш саговорник.

Гости из целог света Звезде често у Београду

Код нас су уживали Моника, Деп, Тифани Трамп...

Реиф Фајнс, Пирс Броснан, Моника Белучи, Даниел Крејг, Џони Деп, Наоми Кембел, Џулија Робертс, Лејди Гага, само су неке од звезда које су шетале улицама Београда, углавном због пословних обавеза. Било је и доста музичара који су одржали концерт у Београду, али нису имале прилику да осете дух нашег града. Међу њима су Џенифер Лопез, Бијонсе, Ејми Вајнхаус, Роби Вилијамс и многи други. Но, за разлику од њих, Тифани Трамп, ћерка америчког председника Доналда Трампа, недавно је приватно била код нас пет дана, и обишла многа места у престоници.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар