Ко се на Санчеза опече, сумња и у Де Хеу!

"Де Хеа, заборави на повишицу и нови уговор", став је Манчестер јунајтеда после онога што се десило са Чилеанцем.

Фудбал 17.05.2019 | 17:04
Ко се на Санчеза опече, сумња и у Де Хеу!
Колико само проблема око Манчестер јунајтеда!

Клуб од одласка Сера Алекса Фергусона никако да стане на ноге, освајање Лиге Европе са Мурињом и победа над ПСЖ-ом са Солскјером у Лиги шампиона само су замаскирали стварне потешкоће унутар структура клуба, а чини се да сваког дана исплива по једна нова...

Не зна се шта ће бити са Алексисом Санчезом, Полом Погбом и Ромелуом Лукакуом, чак ни са тренером, док је изгледа дефинитивно "пукло" у преговорима са голманом.

Давид де Хеа није имао ништа против опције останка на "Олд Трафорду" и за тако нешто захтевао је да постане најплаћенији играч екипе са 300.000 фунти на недељном нивоу, али је директор Ед Вудворд одлучио да одбије његов захтев.

Обојица су се носила принципом Алексиса Санчеза.

Чиленац је по доласку из Арсенала добио највећи уговор, што Де Хеа исто мисли да заслужује у овом тренутку на годину дана пре истека актуелног, док Вудворд не жели да погреши баш као што је са Санчезом - једним од највећих промашаја у историји клуба.

Алексис Санчез зарађује 500.000 фунти недељно, потписао је уговор на четири и по године, а с обзиром на његов мизеран играчки учинак и високу плату - нико неће да га одведе из клуба.

Руководиоци "црвених ђавола" очигледно нису задовољни падом форме код Давида де Хее и страхују да би остали "заробљени" с њим на голу у наредним годинама, уз огромна примања, али сигурно да постоје клубови који ће пробати да искористе то што је од сада на попусту.

Њихова идеја је да га замени Јаспер Силесен, други голман Барселоне, коме је доста да буде у сенци Тер Штегена, неприкосновеног међу стативама.

Холанђанин, који је одлично бранио на Светском првенству 2014. године, дугогодишња је жеља Јунајтеда, још из доба док је у клубу био Луј ван Гал, а сада му нуде "излаз" и место првог чувара мреже. 

За три сезоне на "Ноу Кампу" бранио је на само 30 мечева...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар