Видео: Зашто је Кирјос опет ''полудио''? Суспензија?

Кирјос дивљао у Риму – бацио столицу, шутирао флашице, па дисквалификован! Аустралијски тенисер Ник Кирјос дисквалификован је са Мастерса у Риму пошто је поптуно изгубио контролу током меча са Каспером Рудом.  Зашто је Кирјос побеснео и да ли ће бити суспендован? Ник Кирјос други дан заредом био је у центру пажње на Мастерсу у Риму, а овога пута скандал је ван терена прешао на терен – зашто?

Тенис 16.05.2019 | 19:50
Видео: Зашто је Кирјос опет ''полудио''? Суспензија?
Каспер Руд је славио у првом сету против Ника Кирјоса са 6:3, а у другом је успео да се реваншира после тај брејка, када је тријумфовао у другом сету резултатом 7:6, да би инцидент настао у трећем сету.

Кирјос је узео брејк у првом гему, а норвешки тенисер се већ у следећем одужио. Аустралијанац је био врло љут на понашање публике, чак се и жалио код судија, који његов агресивни наступ нису толерисали и поклонили су следећи гем Руду.

Ова судијска одлука је додатно изнервирала 36. тенисера планете који је првобитно бацио рекет, притом замало погодивши линијског судију, што је уследило Кирјосовим бацањем столице на терен. Убрзо је Ник покупио своје ствари и напустио терен, а уследила је и директна дисквалификација непосредно након што се "покупио" и одшетао са шљаке.