Хрвати и Украјинци заједно: Убиј Србина!

Скандалозна парола у Украјини: Хрватски навијачи певали "Убиј Србина"! Хрватски и украјински навијачи послали су скандалозну паролу људима у Србији на једном фудбалском мечу.

Фудбал 15.05.2019 | 22:45
Хрвати и Украјинци заједно: Убиј Србина!
На друштвеним мрежама појавио се видео-снимак заједничког скандирања навијача Динама из Кијева и Динама из Загреба против Срба.

Вође навијача украјинског клуба су громогласним аплаузом поздравили навијаче из Загреба, популарне Бед Блуе Бојсе, а онда су заједно кренули да позивају на насиље над Србима, скандирајући "Убиј, убиј, убиј Србина".

"Обавештавам вас да су дошли момци из Хрватске, навијачи Динама из Загреба, да нас подрже да се супротставимо овим ку*вама. Ако не знате, они су веома блиски пријатељи Срба. Молим вас да ме подржите, поновите за мном: Убиј Србина!", рекао је вођа навијача Динама, преносу Спутњик.

Недуго затим цела трибина је почела да скандира исто, а биле су запаљене и бакље. Целу ситуацију погледајте на приложеном видео-снимку.

Иначе, Динамо из Кијева је ремизирао у суботу са Зорјом (1:1) и остао усамљен на другом месту украјинског шампионата, без икаквих шанси за титулу.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кум

16.05.2019 15:03

Требају доктору отици ради психицких проблема,отисли да гледају ногомет а немогу да се опусте.Или је њима зена главна или су фрустрирани сто СРБИ играју бољи ногомет од тих папуцара или обоје.

ОДГОВОРИТЕ