Покренута велика хумана акција

Хуманитарну акцију "Заједно са вама помажемо породицама којима је то потребно", на данашњој конференцији за медије представили су њени организатори: Сцхаума, удружење Помози. ба и Бинго.

Босна и Херцеговина 15.05.2019 | 15:02
Покренута велика хумана акција

"Сваки пут када неко купи у Бинго објекту било која два Сцхаума производа у периоду од 16. маја до 16. јуна, Сцхаума трећи дарује удружењу Помози.ба. На овај начин, у хуманитарну акцију смо укључили и наше купце. То објашњава назив кампање: "Заједно са вама помажемо", казао је Адис Бешлић, руководилац кључних купаца у Хенкелу.

На конференцији за медије присутнима се обратио и Елвир Каралић, предсједник удружења Помози.ба. Он је захвалио фирмама Хенкел и Бинго што су препознали рад овог Удружења те за партнера у добротворној акцији одабрали управо Помози.ба.

"Наше Удружење ће првенствено подијелити Схаума производе социјално угроженим породицама, али и домовима за збрињавање особа с потешкоћама у развоју, домовима и удружењима слијепих и слабовидних лица, удружењима пензионера, као и корисницима пројекта "Оброк за све", појаснио је Каралић.



Важност ове хуманитарне акције препознали су у Бинго д.о.о. Они су Хенкелу омогућили да кампању организују у свим Бинго продајним објектима те путем Бинго канала комуникације.

"Увијек нам је драго када учествујемо у хуманитарним акцијама, било као иницијатори или партнери пројекта. Надамо се да ће ова акција бити успјешна, на радост оних којима је помоћ потребна. Како бисмо нашим купцима на продајним мјестима што боље приближили кампању, шампони ће током кампање бити снижени и до 30%", казала је Татјана Пауноски, руководилац маркетинга компаније Бинго.

На крају конференције, говорници су позвали што већи број људи на куповину Сцхаума производа, напоменувши да је ово кампања у којој "Заједно са вама помажемо породицама којима је то потребно".

Коментари / 0

Оставите коментар