Одбијен захтјев Јелене Карлеуше за изузеће судије

Адвокат Атељевић, за "Новости", каже да званично није обавештен о решењу које је донео суд, као и да је оваква одлука за њега очекивана

Забава 15.05.2019 | 11:22
Одбијен захтјев Јелене Карлеуше за изузеће судије
ПРВИ основни суд у Београду одбио је захтев браниоца Јелене Карлеуше, адвоката Зорана Атељевића, за изузеће судије у кривичном поступку који против певачице води по приватној тужби Цеца Ражнатовић, сазнају медији од портпарола тог суда Бојане Станковић.

Адвокат Атељевић, за "Новости", каже да званично није обавештен о решењу које је донео суд, као и да је оваква одлука за њега очекивана.

- Нисам још добио ништа, нисам ни очекивао да ће захтев бити усвојен, хтео сам да покажем да судија не зна свој посао - казао нам је адвокат. - Ово је био начин да се судији укаже да злоупотребљава одредбе Законика о кривичном поступку, а никада се није десило да неки судија буде изузет зато што не зна ЗКП.

Атељевић подсећа да је тражио изузће судије зато што је његову странку подучавао погрешно о њеним правима и додаје:

- То што је судија тражио важи за сведока, а не за окривљеног у поступку, што је Јелена у овом случају. Окривљени има право да се уопште не брани и не одговара на питања.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар