Јокићев отац тврди: Шансе су 50-50 да игра на СП-у!

Никола мора да види шта ће му рећи Денвер. . .  Бранислав подсећа и да Никола „има још 13-14 година пред собом за репрезентацију“.

Кошарка 15.05.2019 | 11:58
Јокићев отац тврди: Шансе су 50-50 да игра на СП-у!
Шансе да Никола Јокић заигра за Србију на Светском купу у Кини су 50-50, тврди његов отац Бранислав!

Поново је Србија устала због изјава прве звезде Денвера у којима се не открива да ли и колику жељу заправо има да поново обуче дрес Орлова и заигра за своју земљу. Ипак, Јокић сениор у разговору за Српски телеграф каже да прво мора да разговара са својим сином и да виде шта ће му после свега рећи људи из Денвера. 

"Шансе су буквално 50-50. Морамо да седнемо и разговарамо очи у очи. Питање је за њега да ли ће играти, одлука ће на крају бити његова. Причаћемо сви заједно као породица - његова браћа, мајка и ја. Он мора да види шта ће му рећи Денвер и какав ће план имати за лето. Људи то не знају, али он добија скрипта у којима пише шта све мора да прође, какав програм", каже Бранислав Јокић за Српски телеграф.

Јокићев отац каже да људи не разумеју неке ствари, односно колико је Николи тешко пао Денверов пораз од Портланда у полуфиналу Запада...

"Људи моји, ви не знате каква је његова фаца била после утакмице са Портландом. У ком је он стању био. Тај разговор који смо водили после утакмице и његов поглед. Колико му је било криво што су испали. Дајте му мало времена да се опорави, људи то не могу да разумеју".

Бранислав подсећа и да Никола „има још 13-14 година пред собом за репрезентацију“ и да његов син не жели да буде у центру пажње, нити јавна личност. На нови позив Српског телеграфа јавио се и Николин агент Мишко Ражнатовић, који је кратко изјавио да ни први играч Нагетса „још није одлучио да ли ће играти“. 

Подсетимо, Никола Јокић је у досадашњој каријери дрес Србије носио само на Олимпијским играма у Рију, када су се Орлови домогли сребрног одличја. Наредне године није могао да се одазове позиву у национални тим за Евробаскет у Истанбулу пошто је потписивао уговор вредан 150.000.000 долара, али га ни после тога није било у тиму...

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Горан Шурлан

15.05.2019 16:07

Јокићу СРБИНЕ немој ни играти ако не играш срцем. Жао ми је што сам гледао утакмице и устајао у глуво доба ноћи да подржим великог играча. Знам да су паре важне али не заборави одакле си.

ОДГОВОРИТЕ