"Не искаљујте бијес на нама"

Ситуација у Приједору је критична због пораста водостаја ријеке Сане и плављења домаћинстава. Ватрогасци су на терену и помажу угроженом становништву, али грађанима су истовремено упутили и ову молбу.

Република Српска 15.05.2019 | 10:00
"Не искаљујте бијес на нама"
“Молба суграђанима".

Ако је икако могуће, молимо вас да свој бијес, бол, патњу и проблеме, везане за насталу поплаву, не искаљујете на ватрогасце који су са вама на терену или дежурне у оперативном центру ватрогасне јединице, који вам се јављају на позив.

Ми немамо пијесак, вреће, храну, воду, ни гумене чизме за све којима треба, нисмо страначки сврстани нити можемо зауставити воду – ми вас можемо превести на суво, евакуисати животно угрожене, пумпати воду, прењети вашу поруку надлежним службама града …па тек онда достављати оно што друге службе обезбиједе за вас. Ми смо ту 24 сата, наводи се у објави Ватрогасаца Приједор (Ватрогасна станица Приједор) на Фејсбуку.

(Српскаинфо)

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

реално саопстење

15.05.2019 08:53

али наса посла зивотна су да другог увјек окривимо за нас немар.Не треба паметном да слуса оног Висковица и друге да ли це или неце бити поплава. Домацин прије своју имовину обезбједи колико мозе, казем колико мозе, знаци да колико толико ублази стету. Па људи су предходних поплава сами остављали и насбављали покварене замрзиваце да би приказали као да је то стета.Лудји су они сто су давали помоц за то а јос лудји сто су они повјеровали да замрзивац мора бити у подруму или гарази, ко то казе, ватрогасци цасно раде свој посао и не треба их јос висе притискати са некаквим сулудим оптузбама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

15.05.2019 10:14

Ма овај владајући режим ватрогасаца не ради ништа!

Name

Друг

15.05.2019 15:43

''Шта паничите људи, какве поплаве...'',ово изјави премијер,не знам коме треба да вјерује овај народ,али овом никако,овај не зна изгледа ни када треба кишобран понијети ако му не нареде.

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

15.05.2019 09:02

Свака част господине Миљуш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

15.05.2019 10:02

Пензионерима су пред изборе дали 13 МИЛИОНА МАРАКА!!!!

Name

РАСПУЦХИН

15.05.2019 10:17

Не знам ко Вам је тај Миљуш? Ако је ватрогасац онда је малко слагао јер се овдје не може ни ватрогасац бити ако нисте дио режима. Због тога теза , у "молби" , о не припадању политичким странкама пада у воду. Мало , али баш јако мало , је оних који су на "државним јаслама" а да не припадају режиму. А то што не припадају не мора да значи да не гласају за режим јер се само фотографијом гласачког листића чува радно мјесто.

Name

...националистицку хускацку

15.05.2019 09:12

"Ми немамо пијесак, вреће, храну, воду, ни гумене чизме"!!! Имају за:Лобирање.Станове по Србији.Аудије.Виле на Јахорини.ИУниформе.Резервни састав...Оно сто тисти обицног цовјека за то немају? Ако се неко само накаци на овај пост ткз "Велико Србин" и онај ко је умисли да РС је само за тајкуне , лазне Србе и политицаре ,војводе.попове,владике...марс у ону рупу из које си прво изасао а боље да ниси !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све то јест

15.05.2019 09:16

Али немају ватрогасци из приједора виле, станове и аудије и не треба се на њих истресати, а пијеска и вреца немају јер није њихова надлезност то треба да ријесава цивилна застита.

Name

ПРИЈЕДОР

15.05.2019 09:27

Свака цаст...свака ти је к'о Његосева

Name

Ре

15.05.2019 09:27

Бољи коментар нисам процитао!

Name

ТОРРО

15.05.2019 09:29

САДА ИДИОТИ ОД ТКЗВ. ПОЛИТИЧАРА "ШЕТАЈУ" ОНЕ НОВЕ СМЈЕШНЕ УНИФОРМЕ ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ И КАО ПАЈАЦИ БАХАТОГ ДОДИКА ПРОСИПАЈУ ОГОЉЕНИ КЛЕПТОМАСКИ МОРАЛ, КАО ОНО - "НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА".... И ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ ТО ТАЧНО, ЈЕР СТВАРНО ЊИМА НЕ МОЖЕ ИЗГЛЕДА НИКО НИШТА !!!

Name

Горан

15.05.2019 09:39

То мајсторе, свака цаст.

Name

ре

15.05.2019 09:57

Докле је досло да се висе не обазиру ста народ мисли.!!! Него тјерају народ да мисле као они.И ако не милсе као они спремни су убијат. Та халапљивост и моц коју су од вас узели а себи припојили нема граница. Сваки мјесец се задузиват на основу постојања РС је пресло сваку мјеру. Упитајте се народе јел вас зивот и васе дјеце, унуцади ..вриједан оваке РС? Ако се не промјени несто на боље а неце! РС це бити љустура без ицега .Народ исељен.Економија не да је на нули него у пм..Гдје сте ви ту?

Name

Лаки

15.05.2019 09:17

Типично српски, народ напада само оне који нису низашта криви,а гласа за лопове који су их довели довде..... У европи за све криве владу као што је и нормално...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

15.05.2019 09:27

Није ред нападати људе. А посао у ВАТРОГАСНОМ се добија цланском картом СНСД и до скора ДНСом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Круг

15.05.2019 09:30

Колико се цизама, вреца, пијеска и осталог могло набавити за оне паре сто су себи направили вилу на Јахорини? Ви ватрогасци немате основно да нам помогнете, а банда сједи у топломе и расправља како це се јос висе задузити. Сви смо бјесни и немоцни. Јос се нико није појавио на терену. Сигурно им недостаје цизама, јер своје скупоцјене ципеле неце да упрљају. Тескоце других они не разумију и није их брига. Ова пљацкаска политика је дно дна. Морам да сакријем цизме, мозе доци бисерка да их украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пресуда

15.05.2019 09:30

Све сте ви то драги моји ватрогасци лијепо написали али, годинама цутите и гледате странацко запосљавање у јединици, гледате некомпетентне руководиоце на свим нивоима, гледате и цутите. Ста сте оцекивали? Није нама лосе јер зли, некомпетентни и лоси људи раде лосе ствари вец јер они добри цуте и гледају свог посла! Кад сте цутали при првом запосљавању странацких војника цутите и сада док трпите стету или проговорите о свему лосем и супротсавите се злу које доноси власт са СНСД-ом на целу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фока

15.05.2019 09:41

Ви ватрогасци сте подложни општинсма,општине Влади и ком шта није јасно неко мора најебат због лажи јасно у овом случају сте то ви.Јел Висковиц тврди да је све ок да нема мјеста паници да није слармантно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

15.05.2019 09:42

НАРОДЕ, БОГ ДАВА ОНАКО КАКО ЗАСЛУЗУЈЕМО. КО ЈЕ НАМА КРИВ СТО СМО ДОЗВОЛИЛИ ДА ,НА РАЗНЕ НЕЗАКОНИТЕ И ЗАКОНИТЕ НАЦИНЕ ,НА ВЛАСТ ДОДЈЕ ЈЕДАН ВИСКОВИЦ. ПА ОВА ВЛАСТ ЦЕ ВАМ ЗАБРАНИТ ДА СЕ ЗАЛИТЕ И ДА ПРИЈАВЉУЈЕТЕ ПОПЛАВЕ И ДРУГЕ НЕСРЕЦЕ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА ЈЕ СЛИКА СВЕГА И ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА. НЕЦЕС СЕ ТИ ДРУЗЕ СМЈЕТИ ПОЗАЛИТИ ,ДА ТИ СЕ БИЛО СТА ДОГОДИ. А КО ЈЕ КРИВ? ТИ ДРУЗЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

15.05.2019 09:48

КАО СТО ЈЕ ЗАБРАЊЕНО ПИТАТИ КО ЈЕ УБИО ДАВИДА, ТАКО ЦЕ И НАМА БИТИ ЗАБРАЊЕНО ДА СЕ ЗАЛИМО НА ПОПЛАВЕ, УБИСТВА, ПРЕМЛАЦИВАЊА. НАРОДЕ, БОГ СУДИ ОНАКО КАКО ВИДИ. МИ СМО ЗАБОРАВИЛИ НА БОГА, НА ЦАСТ, НА МОРАЛ, ПОСТЕЊЕ ... МИ ИМАМО ОВУ ВЛАСТ КОЈА МОЗЕ СВЕ ЗАБРАНИТИ ПА И ПОПЛАВЕ. СВИ СТЕ ЦУЛИ ВИСКОВИЦА СТА ПРИЦА ПРОТЕКЛИХ ДАНА. ХАЛО, ВИ ПОПЛАВЉЕНИ? ЗА КОГА СТЕ ГЛАСАЛИ? ОБРАТИТЕ ИМ СЕ САД!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

15.05.2019 09:50

Има у Доде у подруму треба му се обратит.Јадни мој народе он по Београду с породицом узива о насем троску док се овде народ спасава од зла.Како мисли униформу и цизме за војску набавит које костају.Висковиц изјављује нема панике све под контролом Зељкице у бјелим цизмама нигдје.О Бозе помози са овим бандитима да се у крај изаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петyр Баелисх

15.05.2019 12:37

Ватеогасци вам и нису криви. Криви су вам они за које гласате већ 15 година. На њима искаљујте бијес луди мој народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

15.05.2019 13:39

"Ми немамо пијесак, вреће, храну, воду, ни гумене чизме за све којима треба, нисмо страначки сврстани нити можемо зауставити воду". Ко вас (и нас народ) води, ускоро нецете имати ни ватрогасна возила, која су јос мало па за отпад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коколо

15.05.2019 13:50

Даће Миле униформе, отпорне на воду и ватру

ОДГОВОРИТЕ