Боби нема дилему - остао би у Филаделфији!

Дан после последње утакмице сезоне, кошаркаши Сиксерса изашли су пред новинаре и говорили о својим утисцима, плановима. . .

Кошарка 14.05.2019 | 10:06
Боби нема дилему - остао би у Филаделфији!
Српски центар Бобан Марјановић (30) завршио је протекле ноћи своју четврту НБА сезону, болним поразом Филаделфије против Торонта.

Заједно са саиграчима и читавом двораном, "Боби" је пратио лет лопте коју је најбољи играч Репторса Каваји Ленард пробацио кроз мрежицу уз "асистенцију" обруча. Било је болно за све међу Сиксерсима, али су се дан касније трудили да колико је могуће оставе тај бол по страни.

Током званичне, појединачне конференције за медије свих кошаркаша "Филе", Марјановић је такође изашао пред новинаре и говорио о свом статусу, с обзиром на то да ће овог лета истећи његов уговор "тежак" 21 милион долара, који је 2016. потписао са Детроитом.

"Тешко је после прошле ноћи размишљати о свему. Заиста желим да будем овде, стекао сам сјајно искуство, уживам, волим град и сваки дан који овде проведем осећам као благослов, сјајну ствар", одговорио је Бобан на питање о свом статусу након сезоне 2018/19.

Марјановић је за Филаделфију наступио у 33 утакмице и након три године наступио у плеј-офу, у којем је просечно играо 9,5 минута и постизао 5,8 поена.

Након фебруарског трејда којим је стигао у Сиксерсе из Лос Анђелес Клиперса, навијачи су га лепо прихватили.

"Заиста уживам да будем један од њихових љубимаца. Сваки пут када чујем навијаче када изађем на терен то ми даје додатну енергију и није потребно да се додатно загревам. Крв вам постане топлија ,и спремни сте да изађете на терен и да играте", додао је он.

С обзиром на то да ће и његов саиграч и најбољи пријатељ у САД, Тобијас Херис, такође постати "слободан агент", новинаре је интересовало и да ли ће Марјановићев даљи статус зависити од "Тобијеве" судбине.

"То није питање за мене", насмејао се Бобан и попут Николе Јокића поиграо се са микрофоном.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар