Јокић о репрезентацији Србије...

Видећемо да ли је то добро за мене. . .  "Причаћу са мојом породицом, тренерима, са мојим агентом", поручио српски ас.

Кошарка 13.05.2019 | 23:30
Јокић о репрезентацији Србије...
Лепа вест из Куће кошарке коју су данас посетили капитен Милош Теодосић и Богдан Богдановић, изјавивши како су први дошли да се "упишу" на списак Александра Ђорђевића за Мундобаскет у Кини, а онда хладан туш из Сједињених Америчких Држава. Никола Јокић још не зна да ли ће се одазвати, а његова изјава по окончању сезоне у НБА плеј-офу и пред повратак у Србију, морамо да констатујемо - не обећава. 

Тренутно најбољи српски кошаркаш казао је новинарима у Денверу да ће његово појављивање на окупљању репрезентације зависити од много фактора. Он је невео да је сезона била изузетно напорна, подвукавши да одлуку неће донети сам. 

"Биће важно како се осећам, шта мој тим мисли о томе, шта мисли моја породица, мој агент. Да ли је то добро за мене... Видећемо, много сам утакмица одиграо ове сезоне. Али никад не знате", казао је наш центар. 

Како било, Јокић ће морати убрзо да одлучи и саопшти коначну одлуку, како би Александар Ђоршевићмогао да почне да склапа мозаик и тим за такмичење на коме Србија има највише амбиције. 

Подсетимо, Сомборац је пропустио ЕП 2017. Турској, а има медељу са Олимпијских игара у Рију 2016.

Светско првенство у Кини на програму је од 31. августа до 15. септембра. Наша селекција налази се у групи са Филипинима, Анголом и Италијом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

самy

14.05.2019 06:10

еВО ЈОКИЦУ ЈА ТИ КАЗЕМ ДА ТО НИЈЕ ДОБРО ЗА ТЕБЕ А НИ ЗА сРБИЈУ А НАЈБОЉЕ БИ БИЛО ДА ВРАТИС ПАСОС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.05.2019 07:58

Ниси ваљда луд да се ломаташ по Кини, из патриотских разлога. Шта ако се повриједиш. Држи се ти НБА и Америке .

ОДГОВОРИТЕ