Ко је био убијени Дарко Мијовић?

У једном стану у Берлину јутрос је убијен држављанин Црне Горе Дарко Мијовић из Подгорице, а осим њега, наводно је погинула још једна особа. Медији преносе да су још двије особе тешко рањене.

Свијет 13.05.2019 | 19:34
Ко је био убијени Дарко Мијовић?
Пуцњава се догодила у стану у којем су боравили Мијовић и друге двије особе, а према тврдњама црногорских медија, убијени су били припадници "шкаљарског клана". 

Мијовић је 28. марта ослобођен оптужби за убиство Петровчанина Немање Медина. Он и Баранин Владимир Улама оптуживани су да су 8. јула 2016. године отели, а потом убили Медина.

Виши јавни суд у Подгорици ослободио је у марту оптужене Уламу и Мијовића, а породица је, након изрицања пресуде, напустила судницу уз ријечи "Је ли вам ово правда, срам вас било", пишу црногорски медији.

Улама и Мијовић су се, према оптужници, теретили да су убили Медина и сахранили га на непознатом мјесту.

Оптужницом је био обухваћен и Богдан Милић, који се сумњичио за кривично дјело помоћ починиоцу послије извршеног кривичног дјела.

Тужилаштво је тада тврдило да су они убиство извели на подмукао начин јер је Медин одбио да учини нешто што су од њега тражили. Како се сумњало, они су 8. јула 2016. намамили Немању да дође у Вирпазар.

Улама и Мијовић су били оптужени да су Медина повриједили, затим стрпали у гепек његовог бијелог рено мегана, одвезли на непознато мјесто, убили га на за сада непознат начин и сакрили његово тијело.

Улама и Мијовић су се све вријеме бранили шутњом, нису одговарали на питања. Тијело Немање Медина до данас није пронађено.

Ово је, иначе, први такав случај у Црној Гори, да се суди за убиство човјека чије тијело није нађено.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар