Заштитна ограда на мјесту погибије

Предузеће "Путеви Републике Српске" дало је налог предузећу које одржава дионицу Лапишница-Љубогошта да постави заштитну ограду, дугу 100 метара, ради спречавања саобраћајних несрећа.

Република Српска 13.05.2019 | 15:53
Заштитна ограда на мјесту погибије
Комисија, коју је на иницијативу "Путева Српске" формирало републичко Министарство саобраћаја и веза, закључила је да је на наведеној дионици неопходно поставити заштитну, одбојну ограду.

"Путеви Републике Српске" су у петак, 10. маја, од Министарства саобраћаја и веза добили записник са наведеним закључком.

Вршилац дужности директора "Путева Републике Српске" Ненад Нешић одмах је издао налог предузећу које одржава ту дионицу магистралног пута да у најкраћем року постави заштитну одбојну ограду, саопштено је данас из предузећа "Путеви Српске".

Ово јавно предузеће упутило је инцијативу Министарству саобраћаја и веза Српске да буде формирана комисија која ће извршити ванредан обилазак терена и снимање саобраћајне сигнализације с циљем спречавања несрећа на дионици Лапишница-Љубогошта на магистралном путу М5.

Иницијатива је покренута након саобраћајне несреће која се догодила 12. априла, када су погинула четири лица.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ИстоцноСарајево111

13.05.2019 16:07

Па добро није то скупо за нас, 4 дивна зивота су отисла да би се сјетили да ставите ограду.. Ево да не размисљате пуно да се не умарате, провозајте се Фоца Гацко има се и тамо сваста урадити, или прицекајте да неко погине или њих 4,5 па онда....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дyв

14.05.2019 02:10

ПУТЕВИ НУЛА СИГНАЛИЗАЦИЈА НУЛА САОБРАЦАЈНИ ЗНАЦИ НУЛА ЗАКОН У РС И БХ НУЛА

ОДГОВОРИТЕ