Два милона евра за реновирање луксузне виле

Луксузно имање Ане Ивановић, смештено у најпрестижнијем насељу Мајорке "Сон Вида", тренутно је претворено у право градилиште.

Забава 13.05.2019 | 13:33
Два милона евра за реновирање луксузне виле
Ана и њен супруг Бастијан Швајнштајгер решили су да реновирају ову велелепну вилу, а за радове су издвојили чак два милиона евра!

Прослављена српска тенисерка жели потпуно да промени изглед куће и да је максимално прилагоди свом сину Луки.

Вила поседује пет спаваћих соба, четири купатила и огроман дневни боравак у приземљу. Међутим, Ана жели да промени распоред и да изгради нове просторије.

"Ана је недавно ангажовала архитекту и од њега је тражила да пројектује нови изглед куће који ће укључити и дечју собу, која треба да буде тик уз главну спаваћу собу, али је захтевала и посебну просторију у којој ће малени Лука моћи да се игра. Већ неколико недеља траје процес реновирања, а тамо где је некада била Анина луксузна вила, сада је право градилиште.

Скеле, кранови, мешалица за малтер и грађевински материјал налазе се свуда по имању, а осим што ће променити изглед унутрашњости куће, Ана планира и да прошири вилу и дода неколико просторија. Такође, планира и да промени и спољашњи изглед куће, када све буде завршено, вила ће добити и нову фасаду. Једино што овога пута неће дирати и мењати је тениски терен који се налази на имању, а реновирање ће је коштати око два милиона евра", открива извор листа "Ало".

Подсетимо, Ана је вилу у престижном делу Мајорке купила 2008. године и за њу је издвојила око 4,5 милиона евра. Вила је изграђена 1998. године и смештена је у насељу где се налазе бројни луксузни хотели.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Антиса

14.05.2019 06:26

И ја бих да могу. Постено зарадјено и нека и троси како јој је воља.

ОДГОВОРИТЕ