Листа наводних непријатеља РС?!

Медју неподобним и наводним непријатељима Републике Српске су опозициони политичари Мирко Шаровић, Драган Мектић, Вукота Говедарица, Бранислав Бореновић, Младен Босић, представници ТИ БиХ, новинари медија који критикују власт или раскринкавају њихове прљаве работе, Давор Драгичевић и група „Правда за Давида“. Ту су и посланици Небојша Вукановић, Јелена Тривић и Драшко Станивуковић, као и невладина организација „Боље“, иза које стоји Станивуковић. . .

Република Српска 13.05.2019 | 08:59
Листа наводних непријатеља РС?!
Далеко од очију јавности креирају се акције Савјета, који има широк спектар дјеловања, а чији је коначни циљ гушење сваког облика отпора према актуелној власти у овом ентитету.

Савјет за заштиту уставног поретка Републике Српске, чије је постојање озваничено објављивањем одлуке о именовању чланова тог тијела у Службеном гласнику Републике Српске 16. новембра 2018. године, ради пуном паром. 

То је у суштини савјет који смо давно конципирали као нешто што је потребно Републици Српској и људима који су на челу РС и имаће своју савјетодавну улогу. Водиће рачуна о томе шта су потенцијалне пријетње и начину на који се суочавамо са потенцијалним пријетњама и по уставни поредак и по све оно што значи живот и сигурност у РС. Мислим да је то сасвим нормално. Ако погледате свугдје у свијету видјећете да постоје службе различите величине и опремљености, да тако кажем, за ту врсту посла, изјавила је након оснивања тадашња предсједница РС Жељка Цвијановић.

КАКО ДЈЕЛУЈЕ САВЈЕТ

Како нам је рекао добро упућени саговорник Журнала, први аспект дјеловања Савјета за заштиту уставног поретка РС је обавештајни – прикупљају се подаци о свима онима који су означени као непријатељи режима. Према истом извору, већ постоји поприлично дуга листа неподобних и по актуелну власт „опасних“ особа из разних сфера живота, која се шири из дана у дан. 

Други аспект дјеловања Савјета је оперативни и он припрема и организује акције против означених непријатеља. Трећи је репресивни и подразумијева конкретне акције против особа које су под паском.

Четврти је медијски и он је, условно речено, најпрљавији, јер се обликују и конструишу информације и дезинформације о особама које је Савјет означио као могуће непријатеље режима. 

САСТАВ САВЈЕТА

Савјетом предсједава Синиша Каран, шеф кабинета Милорада Додика, у вријеме док је он био предсједник РС. Додик није повео Карана у Сарајево, у Предсједништво БиХ, гдје је засјео након прошлогодишњих октобарских избора, већ га је поставио за шефа кабинета премијера РС Радована Вишковића. 

На тај начин Додик има потпун увид у оно што ради Вишковић према којем има задршку с обзиром на то да је Вишковић одувијек и првенствено био човјек Рајка Дукића. Дукићеви ставови о појединим питањима, посебно оним који се тичу његових послова и компаније „Боксит“, на чијем је челу, често су другачији од оних које заговарају ентитетске власти, о чему се у последње вријеме неколико пута и јавно огласио. 

Остали чланови Савјета су Средоја Новић, бивши министар унутрашњих послова и бивши министар безбједности БиХ, Предраг Ћеранић, декан Факултета безбједности у Бањалуци, Срђан Рајчевић, актуелни министар науке и технологије РС и Драга Мастиловић. 

У Савјету свако од чланова има своју функцију и задужен је за један од сегмената дјеловања тог тијела. 

Извор Журнала наводи да је Каран задужен за координацију са Додиком, Ћеранић за обавјештајни сектор, Новић за репресивни, а Рајчевић за медијски сегмент. Улога Драге Мастиловић, навео је наш извор, у цијелој причи није битна и њено чланство у Савјету више је покриће за стварно дјеловање тог тијела. 

ЛИСТА НЕПОДОБНИХ

Савјет је, како наводи саговорник Журнала, сачинио листу неподобних, односно наводних непријатеља Републике Српске из овог ентитета, на којој се налазе политичари, новинари, интелектуалци и јавне личности. 

Медју њима су опозициони политичари Мирко Шаровић, Драган Мектић, Вукота Говедарица, Бранислав Бореновић, Младен Босић, представници ТИ БиХ, новинари медија који критикују власт или раскринкавају њихове прљаве работе, Давор Драгичевић и група „Правда за Давида“. Ту су и посланици Небојша Вукановић, Јелена Тривић и Драшко Станивуковић, као и невладина организација „Боље“, иза које стоји Станивуковић. 

Већ су видљиви „резултати“ рада Савјета. Након бруталне акције полицијских снага крајем децембра прошле године, током последњих скупова „Правда за Давида“, кренуо је прогон чланова те групе, стална привођења, легитимисања и застрашивања. 

Давор Драгичевић је напустио Бањалуку и БиХ, као и неколико активиста групе „Правда за Давида“. 

Режимски медији настављају да пласирају лажне информације и полуинформације, како би дискредитовали опозиционе политичаре. 

Нигдје у свијету , осим у Републици Српској, не дешава се да Јавни ртв сервис – РТРС, из седмице у седмицу преноси информације које на конференцијама за новинаре износи пресуђени криминалац и да таква особа буде ударна песница власти у обрачуну са опозицијом. 

Осим „сламања непријатеља“, тврди се да је активирање Савјета за заштиту уставног поретка РС језгро из којег може израсти Државна безбједност РС, која би била под руским утицајем. 

(зурнал.инфо)

Коментари / 147

Оставите коментар
Name

Пи Па По

13.05.2019 07:02

Бас тако. Треба сломити непријатеља, али онога на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

13.05.2019 07:28

Само хапсити непријатеље и отворити специјални суд за њих...по кратком поступку. Дрзава Српска се мора одбранити од издајника. То је прави пут.

Name

опозиционар

13.05.2019 07:28

Ове што нису ставили из опозиције (Цицко, Мићо ...) су сарадници Додикови, тј раде за додика.

Name

Пок.адолф

13.05.2019 07:30

Ипак је мој гестапо био ненадмасив

Name

султан

13.05.2019 07:32

Непријатељи су они који су народ опљачкали до пода у задњих 12 год. а сада то сасвим отворено раде, горе него у турско доба, и онда је султан паше кажњавао који су много плачкаћи. (више од 1/3).

Name

грађанин рс

13.05.2019 07:38

Свако ко режимлије прозива за тешки криминал, је непријатељ РС. Ја сам непријатељ бр.1 у државној институцији у којој сам упосленик, зато што прозивам очигледан криминал милионски (плаћање софтвера, надувани и намјештени тендери, постављења по послушности, запослења...), а што ћу наставити, као Вукан.

Name

Коментар

13.05.2019 07:49

Сви који су против СНСД превараната су непријатељи РС...

Name

Те Кики

13.05.2019 07:53

Благо нама док имамо људе попут тебе,веци морал,односно карактер има г.зица од тебе.Она прди и смди само кад мора а ти перманентно,с циљем да би Милину олигархију заститио.

Name

Рр

13.05.2019 08:03

Ово постаје гестаповска територија . На све начине желе да гурну главу свакоме у пијесак ко се буни против режима . Дошао страх да се може изгубит стечено и позиција на којима имају одресене руке да раде шта хоће ! РС постаје Сјеверна Кореја на Балкану

Name

ТЕЗАК ЗИВОТ

13.05.2019 08:17

Удри баја муски по свом народу Јер кад год предзес границу српске смањис се пулс ти скоци умукнес ниси онако јак и силован покусавас бити неко ал си остао цобан тракториста и струцњак за пелцовање паприка У Титино врјеме ниси могао добацити ни до Калиница пијаце у Београду

Name

Срашно

13.05.2019 08:28

Нажалост ови што сад " бране" Републику од унутрашњег" непријатеља", хапсили су српске патриоте и рушили Републику 1993 г.Па Раичевић је син Марка Раичевића бившег предсједника СДСа.За интерес ,још један папак.

Name

ре Кики

13.05.2019 08:35

Само ви провоцирајте с државношћу РС. Немојте да кмечите кад једном добијете по ушима...

Name

Са стране

13.05.2019 08:35

Благо вама када вам унука и шверцер бирају непријатеље.

Name

xx

13.05.2019 08:36

РЕ КИКИ У којем ти свијету илузија зивис? Цуј дрзава

Name

Ре опозиционар

13.05.2019 08:47

ОНИ СУ КРАЉЕВИ ПОСЛОВНИХ ПРОСТОРА: Мићо Мићић од Геодетске управе за четири године наплатио 460.000 КМ, а Војин Митровић...којем се за кирију плаћа више од осам хиљада марака мјесечно.Постали милионери изнајмљујући пословне просторе држави

Name

Баја велики

13.05.2019 08:51

Док крадемо користимо ону..дрзте лопова .. тј непријатеља дрзаве

Name

Ре "ТЕЖАК ЖИВОТ" РАСПУЦХИН

13.05.2019 09:13

Додик је и постао ово што је данас баш у Брозово вријеме а једини је проблем што то многи не желе признати. Зар није у то вријеме постао "политиколог"? Зар није био "најмлађи предсједник општине" (или слично)? Зар није био посланик Анте Марковића? И да не набрајам даље , зар Ви стварно мислите да је то све било случајно???

Name

У цему је греска

13.05.2019 09:42

А ста су погријесили? Па сви ови не подрзавају само опозицију вец активно раде против народа и Републике Српске. Блокирају све сто могу блокирати а од интереса је за РС, Блате РС гдје год могу а своје позиције ни на који нацин не користе да од финансијера добију и неку инвестицију за РС било за нове фирме или инфраструктуру. Само хапају лову да би радили негативно и стварали сто горе стање. Савјет је у праву. Мора се стити Устав, дрзава и народ. Само кад видите ону наркоманску будалу Драгицевица која је звијзда свих антисрпских медија све вам је јасно

Name

Дејан

13.05.2019 10:01

Опасно поремецени умови су то.На моју залост ако нам запад не помогне и не похапсе ове насе будалетине у мупу и СНСД мафију бице јос мртвих.Стоје ли они из наруценог убиства Круница???Да ли је и он био први на листи????Сваста цовјеку пада на памет само кад цује Цетаноца и ону будалетину савјетника сто казе да це неко убити Драска.То су болесни људи.Има ли неко дс их похапси????

Name

Царобна Формула,

13.05.2019 10:42

Демокрација,

Name

ЉУБИЈА ГОЛИ ОТОК

13.05.2019 10:50

Е сад. Као допринос раду ове српско-српске институције предлажем као часни Србин да се у Љубији отвори Голи оток,. Нови дакако. Те да се ту затвори ових 300 што ће добити отказ у Љубији, као и ови опозициони непријатељи, а у име осовине Вучић- Додик да се ту нађе мјеста и за Обрадовића и свих оних пет милиона фашиста којима не одговара приватни систем Андреја Вучића. Сад ако неко не оговара Путину, ма наћемо мјеста и за његове неопријатеље. Јесмо ми браћа ил нисмо. А на улазу фино да стоји "Непријатељи свих земаља сад сте уједињени." И фино да та камарила ради за Зотова бесплатно. Кад он купи Љубију. И да то буде наш српски допринос неподношењу људских права, тако својственом само нама. Јер шта ми имамо да подносимо те западне измишљотине..... какав црни запад.

Name

КИКИ ПРОВОКАТОР

13.05.2019 10:51

КИКИ, КИКИ, МАНГУПЕ, ВИДИШ ДА СЕ ПАЛЕ НА ТЕБЕ.

Name

ТИТО

13.05.2019 10:52

НАЈ ВЕЦИ НЕПРИЈАТЕЉ РС КОРУПЦИЈА ВЛАСТИ УБИСТВА НАКРАЈУ НАРОД ПОБЈЕСЕ ИЗ С КОРЕЈЕ ОД КИМ УНА --ДОДИК

Name

Циа

13.05.2019 10:53

Баја је убацен као кукавиције јаје да растури рс правеци подјеле у подпросјецно интилгентној маси цаст мањини а уз то је унистио све вазне друствене реесурсе па ако он није дрзавни непријатељ број један онда сам ја марсовац

Name

74000

13.05.2019 10:55

А пријатељ велики ове наше земљичице је онај што дневно из буџета узима 74000 КМ. Ајте бре у пи... материну ова Теократија гора је десет пута од Комунизмократије.

Name

ре Дејан

13.05.2019 10:57

А зашто Додика подржава СПЦ и патријарх Иринеј, ко је овде луд,? ово је више несхватљива ситуација, ситуација је алармантна а Додик данас иде на сабор СПЦ да дијели лекције поповима, у којем својству он иде тамо, њега ословљавају са "предсједниче". одлазак нема алтернативу, све је изгубило сваки смисао

Name

Аа

13.05.2019 10:58

Погледајте овај видео и бице вам јасно ко је ко хттпс://м.yоутубе.цом/wатцх?в=б5XqМ0б-хДQ

Name

Каран и Ћера

13.05.2019 11:06

Каран и Ћеранић су стари полицај доушници и само своју улогу обнављају, проширују значај, да се унутарњи непријатељ на време открије и спречи, а стварни непријатељ, Додиков режим да настави пљачку, јер се народ почео гушити, нема аве/зрака.

Name

Ре у чему је грешка

13.05.2019 11:12

Очито је у теби грешка слијепче и будало. Да у теби који се представљаш "у чему је грешка". Доживио Ти исту судбину ако Бог да, коју је доживио и Драгићевић. Али очито ти немаш свог рода и ако немаш онда немаш ради своје злобе, Бог ти Не да.

Name

ЗА КИКИЈА

13.05.2019 12:17

ХАЈДЕ КИКИ ТИ И ТВОЈИ ИСТОМИШЉЕНИЦИ ОДМАХ СЕ ПРИЈАВИТЕ НА ТУ ЛИСТУ. ТУ ВАМ ЈЕ ПРАВО МЈЕСТО СКИНИТЕ ПРАВЕ ЉУДЕ ПА СЕБЕ ПОРЕДАЈТЕ, ТРЕБА ВАМ НАЈВЕЋА ШТАМПАРИЈА ДА БИХ ВАМ МОГЛА ИМЕНА ИСПИСАТИ И ЊОЈ ЋЕ ЗАХВАЛИТИ ПАПИРА.

Name

БАШ СМИЈЕШНО Б. ЛУКА

13.05.2019 12:24

ИЗГЛЕДА КОЛИКО ЧИТАМ САМО НЕПОДОБНИ СУ ОНИ КОЈЕ АМЕРИКА ПРОГЛАСИ А НЕ ВЛАСТ, СВЕ МИСЛИМ ДА ЈЕ ДАНАС ПРВИ АПРИЛ МАЛО ИЗГЛЕДА ШАЛЕ ТРЕБА. ДА НИЈЕ СМИЈЕШНО БИЛО БИХ ЖАЛОСНО.

Name

По

13.05.2019 14:11

По кратком поступку суд одблокирати и све институције дрзавне!! Па по реду на одговорност и одузимање имовине нелегално стецене у рату и после рата!! Е то су највеци непријатељи народа и дрзаве !!!! Само хитно кренути одблокирање институција и закон и правна дрзава!а кренути од ВРХА !на свим нивоимааа власти позиције и опозиције!!ово је зло невидјено безакоње царује и бахатост невидјено на овим просторима!!

Name

Кики

13.05.2019 15:13

Српска има све атрибуте дрзаве и питање је дана кад це се оцјепити на целу са прецједником Додиком. То це се десити мирним путем јер федерација пропада финанцијски и политицки.

Name

За Кикија

14.05.2019 13:46

Благо оном ко зна да не зна ако хоће да зн!

Name

Психолог

15.05.2019 10:48

Овај додо тјера спрдњу и са народом и са својим дворским лудама

Name

модрицанин

13.05.2019 07:04

А гдје ту Мићурко Мићић и Миличевић, зар и они нису нпријатељи режима ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кики

13.05.2019 07:38

Кики умири се, што си нервозан?

Name

ре

13.05.2019 08:48

Постали милионери изнајмљујући пословне просторе држави

Name

херцеговац

13.05.2019 11:46

Ђе се море човјек пријавити срамота је не бити на списку

Name

Скептик

13.05.2019 11:47

Ту су још и СКЕПТИК, РАСХПУЦХИН, ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР, БОКИ...

Name

Непријатељ

13.05.2019 16:01

Кад видис какви љигавци су у овом Савјету, цаст је бити на листи непријатеља.

Name

Харе

13.05.2019 07:07

Чуј Мирко Шаровић хахахаха ово ће их само ојачати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Меха

13.05.2019 07:08

изгледа да Баја има тези облик ШИЗОФРЕНОЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар

13.05.2019 07:39

Не само сизофренију има баја јос пуно других дијагноза од хормонских и психо поремецаја до нарцисоидности итд само је љекарима забранио да то уносе у здр.картон јер би остао без функције

Name

XXЛ

13.05.2019 07:41

ДА ЈЕ СИЗОФРЕНИЈА БАР БИ СЕ ЗНАЛО...ОН БОЛУЈЕ ОД НЕКЕ НАЈНОВИЈЕ БОЛЕСТИ ВЕЗАНЕ ЗА ОБЛАСТ ПСИХИЈАТРИЈЕ..КО ЗНА? МОЗДА НАДЈУ ЛИЈЕКА..XАXXАXА

Name

ТОРРО

15.05.2019 17:12

НЕПРИЈАТЕЉИ СЈЕДЕ У РЕПУБЛИЧКИМ, ГРАДСКИМ И ОПШТИНСКИМ ФОТЕЉАМА И БЕСРАМНО СЕ НАПЛАЋУЈУ ИЗ БУЏЕТА.... А ТИ ШТО САДА ПРАВЕ ТЕ СПИСКОВЕ НЕПРИЈАТЕЉА СУ СИГУРНО ВЕЋ ДУГО НА СПИСКУ БУДУЋИХ ЛУСТРАЦИЈА ПОЛИТИЧКИХ ИДИОТА КОЈИ СУ СЕ ОГРИЈЕШИЛИ О СРПСКИ НАРОД !!!

Name

дно дна

13.05.2019 07:08

Шта рећи. коју поруку постали, тај списак могу окачити мачку о реп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

13.05.2019 07:33

Не слазем се видис ли ти колико је досад било ликвидација и ту саку це да елиминису уз помоц Лукаца.

Name

Ре

13.05.2019 07:42

Могу ли се за викенд пријавити на списак кад додјем да видим своје? Била би ми част бити на том списку, јер Бити против МД и његове мафије је добро за РС.

Name

Ђорђе

13.05.2019 07:11

Страшна времена. Непријатељи сачињавају листу, наводних "непријатеља" Републике Српске. Све сами парадокси. У Блајбургу се антифашисти, који су побјегли из Хрватске, дигли против усташа на власти, који из Хрватске долазе у Блајбург. Стипе Месић говори против скупа у Блајбургу, а био предсједник Хрватске, када се радило исто. Увозимо воду ми у цијелом региону. Смијали смо се у младости вицу; Лик камион пијеска у сред Сахарске пустиње паркирао и продаје пијесак, ми увозимо воду. Додик тужио самог себе, нема одговора тужилаштва. Лик у директној борби, негдје у Херцеговини, побиједио Медвједа, 1 на 1. Бруцош на првој години приватног факултета у Градишци, предаје најтежи предмет из четврте године и ИТД...Ово Нушић неможе описати, ово се живи овдје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ооооо

13.05.2019 07:12

Оооо ПА СВИ ОНИ КОЈИ ГОВОРЕ ИСТИНУ О КРАДЈИ РС И УБИСТВИМА. ЦУЈ ВЛАСТ ЈЕЛ ВАМ ТАТА НА ПОКЛОН ОСТАВИО РС..МАМУВАМ Ј....

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

13.05.2019 07:47

И ЈА СЕ ПРИДРУЗУЈЕМ ПОЗДРАВИМА..

Name

Питање

13.05.2019 07:17

А Цавиц?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има има

13.05.2019 15:08

И ЦАВИЦ се придрузује заборавили уметнути име !!и он се сад бори свим силама против непријатеља тепублике српске !!! Цубриловиц подупире цавица и обрена а ту је и појацање цицко мицо ма борба против непријатеља има да буде свјетска сила !!бјези народе нека се они боре !!!!!!!

Name

Брко

13.05.2019 07:17

Хахахаха,идиотизам

ОДГОВОРИТЕ
Name

YXYX

13.05.2019 07:23

Највећи непријатељ Р.С. је сама и само власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема

13.05.2019 07:24

веци непријатеља него ови сто су у власти. Срам да их буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

13.05.2019 07:38

Људи бјезите из овог Гета гдје год ко има,овдје је горе живјети него у било ком затвору јер тамо затвореници имају своја права за разлику од градјана који живе у РСој.Свим тим који су дуго на власти и који то раде свом народу,а посебно коловодји Мили зелим да себи лијека немогу пронаци.ФУКАРЕШТИНА СРПСКОГ НАРОДА!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Зоки

13.05.2019 11:20

Није рјешење бјежати и оставити овој фукари да се шири на дуго и широко, него им се треба по сваку цијену супротставити, јер смо ми бранили ову државу, Републику Српску, они нису, јер су и тада имали преча посла, да краду. "Боље гроб него роб". Главу горе народе и сада браните своје интересе и своја права. Нама, обичном народу је суђено да кроз вијекове увијек ратујете и нешто бранимо.

Name

Ре ре Зоки

13.05.2019 16:18

Како сте сијали тако це те и позњети.Досао дјево по своје ,сли ради полако и убитацно.Ко остане задњи нек угаси свјетло.

Name

Милојко

13.05.2019 07:42

ТЕЗЕ СУ ОБРНУТЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.05.2019 07:43

Ово су осмислили Бурле и Пејина унука, срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.05.2019 08:19

Да Све је то бисеркино масло , она је зена убица И највеце зло

Name

Тацно

13.05.2019 08:34

То је доказ кога се нај висе и боје. Само се бојим да нису и на листи за острел .Нека их Бог цува од сваког зла званог резим.

Name

Y

13.05.2019 10:29

РЕ МИЛАН. НИЈЕ КРВ ВОДА ГЕН ЈЕ ГЕН

Name

Мањаца

13.05.2019 07:52

Ма прсвите ви листе колико хоцете, само сто цете на крају морати да је замотате и добро се напусите, првенствено додик и лукац као и њихови савјетници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

======

13.05.2019 07:54

Нисте навели првог на листи непријатеља. А одлично знате против кога се убрзано спрема екстрадиција из РС. ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ови

13.05.2019 08:08

који су саставили овај списак су за специјално лијецење,али мислим да им се не мозе помоци.Нема тог лијека који им мозе помоци. Болесници

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.05.2019 08:11

Овај резим је зрео за неку озбиљну психијатријску установу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

13.05.2019 15:12

Евоо ресењаа !!Голи оток !!!под хитно!!у Љубији отворити !!!и кренути по реду !!!!ко је оно први непријатељ ја заборави !!!ма по реду на нови голи отој !!!! Непријатељ мора пасти!!!!

Name

Атриум

13.05.2019 08:12

Значи, сви који покушају да говоре истину су непријатељи Српске. Честитам, баш нам је тако како смо заслужили. Ни глупљег народа ни лошијих вођа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Атриум

13.05.2019 13:07

Коју истину, јели ону коју ти говорис. Па засто би твоја истина била веца од истине коју други говоре.

Name

Y

13.05.2019 15:30

Ре Аутритиум..ПА ИМАС ОЦИ БОБАР БАКА,БАКА,СРПСКЕ,НИКОЛА ТЕСЛА,ФАРМАЛАД,Р,РЕЗЕРВЕ,ДА ДО ЗОРЕ НАБРАЈАМО А О УБИСТВИМА ДА НЕ ПРИЦАМО..КОЈЕ УБИО МИЛАНА ВУКЕЛИЦА ИТД

Name

Поп јовица

13.05.2019 08:13

Сви они који затраже правду и који указују на криминал су непријатељи овог режима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеца

13.05.2019 10:08

Бас тако, зато их замољавам, ставите и мене на списак.

Name

Зоран

13.05.2019 08:23

Болесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

13.05.2019 08:27

Имате ли ви срби шта права рећи, или је све како Миле каже и никако другачије. Звецкање оружјем, економија нула, радна снага и дјеца одлазе у ЕУ и под заштиту НАТО-А, а свима нама сваким даном све већа сиротиња, а политичари млате празну сламу, богате се а ти сиротињо пррживљавај како знаш. Мислио сам да смо ми по том питању највеће будале али изгледа да нисмо ви дте нас престигли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

13.05.2019 08:46

Вала по том питању смо у грам исти.

Name

Рајко

13.05.2019 08:34

Ау Срби, јесте се запетљали у сопствене кучине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инквизиција

13.05.2019 08:35

ПАРАНОЈА похлепних неморалних властољубаца је вец видјена ствар. Примјера покушаја контролисања мишљења народа силом у историји има на претек. Никада ни један такав покушај дугорочно није успио, само је због тога народ страдао. Највећи проблем Републике Српске су похлепни лицемјерни неморални политичари повезани са похлепним бизнисменима којима државне функције служе искључиво као ресурс за приватни бизнис а народ који пропада због таквог њиховог односа према Отаџбини посматрају само као колатералну штету. Отаџбина вапи за Истином, Слободом, Правдом, Отажбина презире похлепу, неморал, презире људе који је искориштавају. Помозимо Отаџбини. Ко ће ако нећемо ми ? Када ако не сада ? Истина долази. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно

13.05.2019 08:50

"Каран задужен за координацију са Додиком, Ћеранић за обавјештајни сектор, Новић за репресивни, а Рајчевић за медијски сегмент." Сасвим довољно,ето путоказа за решење убистава,све функционише као сат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лосос

13.05.2019 08:51

Чуј улога Драге Мастиловића није битна.А овај гатачки климоглав да има образа не би ни био са овима у савјету.Али такав му је профил.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.05.2019 10:00

Људска биједа, нека га је срам!

Name

Паљанка

13.05.2019 14:44

Не клима он џабе. Тај клима само за паре. Сташно је да је декан неког јадног факултета.

Name

ре

13.05.2019 09:22

ПДП-гдје су паре народа и бораца РС са више од 150 афера не рјешени у РС. Борци РС су били увјек уз те ваше набројане непријатеље у РС и тако ће остати јер умиру прије времена од лошег живота и без своји законски права због тајкунски криминалаца у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

13.05.2019 09:32

ЕТО КО СТОЈИ ИЗА УБИСТВА СЛАВИШЕ КРУНИЋА КОЈИ ИМ ЈЕ ИТЕКАКО СМЕТАО. ТУ ЈЕ И ВУКЕЛИЋ, ДАВИД И МНОГИ ДТУГИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КИ

13.05.2019 09:50

Може ли се направити страница да се добровољно уписују " Непријатељи Републике Српске " који осуђују невиђени криминал породице Додик и кумова. Ова крешталица из Теслића је највећа брука у историји српске државности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

13.05.2019 10:01

Јели Савјет савјетује Милорад - Кради Милораде још више и жешће - за тебе Закон не важи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

13.05.2019 10:53

Ама народе ста вас то цуди унуцица преписала од дједа Пеје и он је имо списак неподобни срба

Name

Ј

13.05.2019 10:16

Народ је Држава а народ бједан избехуцен од власити претње ратом и и свих други мјера репресије од власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снсда

13.05.2019 10:26

Било је и вријеме, доста су се курцили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снсда

13.05.2019 10:27

Било је и вријеме, доста су се курцили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

13.05.2019 11:09

Ово се зове ДИКТАТУРА!!!! Колико далеко иду да је то страсно. Затворили су нас у свој тор, опљацкали нас, материјално и духовно нас исцрпили.Сада иду корак даље, да нас и уцуткају да не смијемо ни изњети и реци своје мисљење. Доста бре висе, доста висе васе силе и васе страховладе и васег криминалне владавине. Опустосили сте и дрзаву и нас градјане, све сте покрали сад нам пријетите да не смијемо ни реци ста нам фали. Видимо поцели сте да убијате непидобне ДОКЛЕ!!!! Уразумите се, сагледајте реалност васе владавине, народу је доста васе бахатости, лоповлука и васег мафијања.

Name

рибар

13.05.2019 10:41

Баш се питам да ли би ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ били непријатељи уколико би необоривим чињеницама доказали да министарство за просторно уређење грађевинарство и екологију годинама лоше ради, те да ми то знамо десет пута боље?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јованка (Козарац)

13.05.2019 16:39

Јој...јој види њега...опет онај са Пала, екологија, зелени, зимзелени....а увијек гања цензус (целзијус) и никад не продје. :-)

Name

сваста

13.05.2019 11:12

Како је кренуло он це побити све своје неистомисљенике

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.05.2019 13:21

МА СТРАШНО

Name

Страх

13.05.2019 11:27

Нешто се мора чинити. Ову листу треба предочити високом представнику хитно. Опозиција мора преко међународне заједнице брзо дјеловати. Наставиће са убијањем. Страхујем, да ће убрзо пасти нечија глава. Ово су на власти сви поремећени људи. Види им се на фацама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Али

13.05.2019 15:17

Треба високи аки и он је купљен као и вигемарк насјели високи се само мало забринуо као и вигемарк

Name

Све истина

13.05.2019 11:27

Један од оперативаца Савјета јесте и Марко Дјуриц из Власенице некадаањи правни савјетник Рајка Дукица. Дјурица је Дукиц и отјерао из Компаније Боксит управо због блискости Дјурица са људима Педје Цераница, одредјене пословне информације о стању у Бокситу правом стању су до Додика досле управо преко Марка Дјурица. Јавност није упозната да је за мало досло и до орузаног сукоба измедју Марка Дјурица и обезбједјења Рајка Дукица у мотелу у Милицима наводно је Дјуриц извадио бомбу и тако се спасио сигурних батина. Све голи олос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

13.05.2019 11:30

Болест

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

13.05.2019 11:32

Савјет за заститу уставног поретка а све цланови СНСДа. Кога стите, СНСД или уставни поредак?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

22222

13.05.2019 11:35

ово је све лудо Па се цуде сто се бјези од ови лудака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

13.05.2019 11:37

а будала бозе спаси овај народ сто је остао од лудака бјезите омладино

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

13.05.2019 11:37

а будала бозе спаси овај народ сто је остао од лудака бјезите омладино

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

13.05.2019 11:46

СМИЈЕШНО И ЖАЛОСНО ДА СМИЈЕШНИЈЕ И ЖАЛОСНИЈЕ НЕ МОЖЕ БИТИ, ПА НИЈЕ ВИШЕ САВ НАРОД ВАЉДА ЛУД. СВИ НАБРОЈАНИ СЕ БОРЕ ЗА РС А ОВИ ШТО ИХ НАБРАЈАЈУ СУ ТИ КОЈИ ТРЕБАЈУ БИТИ НА СПИСКУ. БАШ СМИЈЕШНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

13.05.2019 11:46

Мирко Шаровић као невиђени давеж, без имало темперамента а да је мало млађи био би способан за општинског референта за опште и управне послове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ретард

13.05.2019 11:47

Највеци непријатељи сте ви на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

16 крајиска

13.05.2019 11:52

А ово су пријатељи србенде велике јел идемо редом Додик Зељка Спириц Радојициц Тегелтије Каја Кесиц Скрбиц Цубриловици Станковици Лукац Регодиц Цулум Врецо Лепир Стевандиц Антониц Цубиц Давидовиц Радмановиц Ниниц Несиц Топиц Дјокиц Др Селак Дуњиц Дзајиц Станетиц Богданиц Видовиц Комљеновиц Мазалица Вискови Дукиц Клосарац има јос багре за Фоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кале

13.05.2019 11:56

Ова мафија на власти свакодневно доказује да није добра са главама а по њима це врло брзо и добити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.05.2019 12:01

Унутрасњи непријатељи су опаснији од спољасњих јер за њих и непостојимо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки

13.05.2019 12:05

Браво, тако ради права дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.05.2019 12:07

Унутрасњи непријатељи су опаснији од спољасњих јер за њих и непостојимо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето вам

13.05.2019 12:17

Додик: РС је синоним за слободу српског народа, а Србија је синоним за наш живот Цвијановиц: За нас у РС Србија је све Цвијановиц: Јацати свијест о знацају опстанка Српске Цвијановиц: Циљ-демографска обнова Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преписивање

13.05.2019 12:31

Додик ће преписати Ђукановићев модел и ове поменуте опозиционе посланике и лидере ће оптужити за државни удар и само умјесто неких фантомских Руса у екипи, сада ће у РС то бити неки Енглези.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

13.05.2019 13:08

Хеил Додик!

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

13.05.2019 13:16

све ове којесте набројали као непријатеље онису веци пријатељи србске него ви властодрзци само треба окренут листу наопако и цитат вас владајуце као непријатеље србске поцев са в ладајуцим и мупом заједно са вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

XYЗ

13.05.2019 13:22

Пресудјени криминалац је и министар на власти (Јеботе, хоће ли ме Савјет због овога пратити и прогласити непријатељем РС.)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свето

13.05.2019 13:26

Умно поремецени. Ово кад мигранти који по сумама ходају виде.. реци це хајте и ви са нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.05.2019 13:27

Хоцемо ли икако цути ста је Мектиц на твитеру написао Вуцицу или се то крије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

К. Варос

13.05.2019 13:32

Нема вецег непријатеља РСу од оних који редовно гласају за СНСД. Они русе све пред собом а да нису ни свјесни тога. Бујице и поплаве су мала маца за ЊИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шта је ово

13.05.2019 13:32

има ли ико да заустави ово лудило - да спаси ОВАЈ НАРОД ??????????????? СУНЦЕ ти јебем више

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.05.2019 17:13

Просто, јасно и гласно..

Name

срецко

13.05.2019 13:48

по хиљадити пут да вам је јасно ви нисте РС ви сте њени окупатори и они нису непријатељи РС него непријатељи окупатора РС тј. васи непријатељи и у будуце немојте се поистовјецивати са РС јер сте ви њени највеци непријатељи и ако вас нико небуде успио побједити остацете једини усамљени становници РС. Али надам се да неце бити тако јер сте сазерели као круска и морате пасти. Јер немате се висе на коме изивљавати осим пензионера .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта нас још чека?

13.05.2019 14:02

Диктатура

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вања

13.05.2019 14:18

Ово је Додика Ердоган посавјетовао, јер и он по Турског ради шта хоће,хапси и проглашава државним непријатељима свакога ко му није подобан.Вјериватно ће сљедећа инвестиција владе РС бити градња нових затвора,наравно уз подизање још једног кредита, који ће овај народ да отплаћује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

13.05.2019 14:19

Додик је највеци непријатељ рс исвог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Круг

13.05.2019 14:31

Знаци они који несто раде и зеле да се иде напријед, они који говоре истину су непријатељи Српске. То ти је оно када лопови критикују постене и ангазоване.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вријеме

13.05.2019 14:48

досло вријеме да се преиспитате када цете се одлуцити да ставите на васу црну листу онога ко вам нај висе наноси стете ,онога ко вам вец по који пут наноси материјалну стету , онога ко вас је молио и са малим предзнацима опомињао ,онога кјоји вам саље поплаву да запливате а јос се негусите ,онога који вам саље позар а јос не горите онога ције име спомињете а нестидите се ,онога у ције име одлуцујете а лазете онога у којег невјерујете а њиме се заклињете , кад цете њега ставити на црну листу , које орузије цете против њега употријебити ???????? Не заборавите њему је вазан сваки цовјек па и ВИ НАРАВНО ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рс

13.05.2019 14:48

Ова власт без колца отици неце,тако да народе нема пуно паметовања него крампе у руке и удри по банди лоповској, друге нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXXX

13.05.2019 15:43

СПЦ, ИРИНЕЈ, СИНОД И САБОР БЛАГОСИВЉАЈУ КРИМИНАЛ СНСД, ПОДЈЕЛУ НАРОДА. ИГОР ДОДИК ЋЕ ИНСТАЛИРАТИ СОФТВРЕ ДА СЕ ПОМИЊУ ВУЧИЋ И ДОДИК, БЛАГОСИВА КРИМИНАЛ У РС. ПРОГЛАШАВАЈУ НЕПРИЈАТЕЉИ А ЛОПОВИ ПОДОБНИ. КАРАН ВИШЕ У ЗАДРУ НЕГО У БЛ. ГЛАМОЧКИ БОЈОВНИЦИ МУ БРИНУ О МАТЕРИ. НОВИЋ И ЋОЛАК ФОРМИРАЛИ СРПСКУ И ХРВАТСКУ УДБУ. ЋЕРАНИЋ И ЛУКАЧ ТО НАДГЛЕДАЈУ. БИСЕРКА ЋУТИ А НИКУД НЕ ИДЕ СИГУРНО ЋЕ У БЛАЈБУРГ. МИЋИЋ И ЦИЦКО ФЕКАЛИЈЕ. ДОДИК НАС ПРОГЛАШАВА НЕПРИЈАТЕЉИМА А ДАН ВРС 2020 БИ ПРОСЛАВЉАО У УНИФОРМАМА ВРС И ОКУПИО НЕПРИЈАТЕЉЕ. СВЕ БОЈКОТ АТИ МАНИФЕСТАЦИЈЕ СЕКТЕ. ДИПЛОМЕ ПОКАЖИТЕ ЛОПОВИ.

Name

******????

13.05.2019 15:17

Резервни састав полиције за одбрану од непријатељ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није ми јасно

13.05.2019 15:47

Шта ће ово силни СНСДовци кад Миле разгули у Русију... Нису сви велике рибе да се склоне или убаце у нову власт... По фирмама ће подгузне муве добијати по лабрњи гарантовано. Пљуваце их на улици... Јадни су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.05.2019 14:17

Као и увијек исти ти че обрнути причу и полизати јаја првом сљедећем "шефу". Писао сам некад како комуњаре постану четници ....

Name

Посматрац

13.05.2019 16:17

Додо је само добар тезгаш. Он це реци све само да остане на власти. Некад је говорио да се у Сребреници десио геноцид, кад му је то требало да га медјународна заједница доведе на власт, САД кад се осилио, негира. Сутра да му затреба, први це у НАТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занимљиво

13.05.2019 17:14

"Непријатељи" Р.С. све Срби а ни једног Босњака и Хрвата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

13.05.2019 17:18

Једни мисле да је све у њиховим рукама, али ствар је обрнута, само што паметни људи сада ћуте, али има и друго полувријеме...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зелени

13.05.2019 18:17

Замислите Мирко Шаровић сесматра непријатељем своје земље, а човек који је од свих политичара највише добра учинио за ову земљу. Да је више Мирка било би нам пуно боље, неби нам омладина одлазила у бијели свијет у непознато да тражи своју срећу ибољи живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.05.2019 04:03

Непријатељи рс су.. додик, бисерка,лукац,спириц, радмановиц, цубриловиц,радојициц,скрбиц,стевандиц И сав снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

знаци ли то

14.05.2019 10:25

Ако сваки цовјек србин немисли додиковом главом био он сељак,био радник био цобан,био фунционер или министар у било којој институцији Полицији суду је непријатељ републике српске куку леле јел могуце да тако несто постоји осим у ресу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

14.05.2019 12:14

И поред силне опструкције СНСД-оваца, најуспјешнији министри у послератном сазиву били су Шаровић, Црнадак, и Мектић Било би добро да им се продужи мандат али феудалци им неће допустити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чудно

14.05.2019 12:49

"Непријатељи" ћуте. Није ли Додик у праву??? Опозицио: није опозиција САМО Станивуковић, Тривићка и Вукановић--- Гдје су остали: Уљуљали сте се. Фотеље су вам угодне, а иплате-за нерад-ДОБРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Чудо

14.05.2019 13:51

БОЖЕ ПРАВДЕ!

Name

Ооо

14.05.2019 13:07

Па ово што праве ове листе,они су највећи непријатељи РС.Нема се више шта рећи,......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улизица

15.05.2019 04:14

Ти Самопрогласени Краљу највеци Непријатељ свом Народу.Агонија гурања Еура у твоје дзепове треба престат. Цовјек трује сопствени Народ за своју корист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

16.05.2019 05:36

Сви непријатељи осим њих, а ти исти милионе тросе на лобирање у САД-у, да свог лидера скину са црне листе.. Тезе су обрнуте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

16.05.2019 05:38

А Шпирић, Мајкићка да остану нетакнути, ееееее

ОДГОВОРИТЕ