Милојевић најавио крај!

Можда сам уморан, гураће Звезда и без мене! „Троши ово човека, има много непреспаваних ноћи“, додао је у разговору за Журнал педантни стручњак.

Фудбал 12.05.2019 | 11:37
Милојевић најавио крај!
Навијачи Црвене звезде пећи ће се на јакој ватри још неколико дана. И даље није познато хоће линајбољи тренеру новијој историји Владан Милојевић и у наредној сезони предводити црвено-беле. Међутим, његове речи у опшрином интервју за Спортски Журнал најављују да је дошло време да стави тачку на двогодишњи мандат у Љутице Богдана.

Истина, није дословце рекао да напушта Црвену звезду, али је назначио да осећа елементе умора после много емотивног пражњења на клупи црвено-белих.

Питање новинара Журнала је гласило да ли се уморио у Црвеној звезди пошто је већ две године ту.

„Можда и јесам... Звезда је специфичан систем. За нас који смо поникли у Звезди је све другачије, уноси се велика количина емоција. Већа је и одговорност. Не пише ми то у уговору, али је огромна обавеза, водите најпопуларнији клуб на овим просторима. Где год да се појавите, репрезентујете га“, поручио је Владан Милојевић.

На Маракани се надају да ће се творац великих европских успеха изјаснити у наредних неколико дана. Прича се о ногатој понуди из Кине, али није то кључни разлог Милојевићевог размишљања.

„Велика количина емоција. Када водите клуб који је део вас, онда желите да будете перфекциониста. Јако сам дисциплинован, не знам да функциуонишем у хатоичној ситуацији. Немам проблем да будем самокритичан, извиним се кад урадим нешто како не треба. То знају моји играчи у свлачионици, јер то држим као свето место. Када једног дана будем у другом клубу то ће бити сурови професионализам, а овде је све емоција. Много непроспаваних ноћи. То је нешто што волиш, али те и троши. Менталитет ми је такав да се везујем, дајем све од себе“.

Имају ли навијачи Црвене звезде разлог за страх, гласило је још једно питање новинара Журнала.

„Не би требало тако гледати, нити желим сада да коментаришем. Ко год и када буде дошао, Звезда је велик иклуб и гураће још боље. Има много добрих тренера“.

Он је набројао све негативне појаве које носи функција тренера Црвене звезде.

„Пет година не знам да ли сам се окупао у мору као човек. Немамо времена да изђемо са породицом, оемо на неко путовање. Људи то не разумеју, субота, недеља и среда су за утакмице, стално смо у адреналину и у карантину. На многим дестинацијама сам био, ништа нисам видео. Тријумфалну капију смо осмотрили кроз аутобус, такође и Ајфелов торањ из даљине. Хотел, авион, размишљања како ћемо да одиграмо.А, у јавности је другачија перцепција“, додао је Милојевић.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

одлика великих клубова

12.05.2019 09:54

Звезда прави велике тренере а не тренери велику Звезду! Сретно Милојевицу а ми цемо направити јос једног великог тренера.

ОДГОВОРИТЕ