Доказ да љубав не зна за године

Да љубав не зна за границе, потврђује и пример најновијег пара на регионалној јавној сцени. Лијепа и талентована глумица Јована Стојиљковић (27) и њен десет година старији колега Горан Богдан већ неколико мјесеци су у вези.

Забава 10.05.2019 | 22:27
Доказ да љубав не зна за године
Актери ове љубавне приче недавно су и сами потврдили да међу њима постоје јаке емоције, кад је Горан изненадио Јовану великим букетом цвијећа послије премијере "Нечисте крви", у којој је она бриљантно одиграла главну улогу, у Народном позоришту. Присутни који су се тог тренутка затекли крај њих двоје прокоментарисали су да су баш лијеп пар.

Заједнички пријатељи откривају и да су њих двоје веома заљубљени. Засад им не сметају ни разлика у годинама ни километарска удаљеност. Горан је и пословно везан за Београд јер снима другу сезону "Сенки над Балканом", али у главни град Србије долази све чешће само због Јоване. Она је ријетко ишла код њега у Загреб јер је била заузета пробама "Нечисте крви" у националном театру, које су почеле крајем јануара.

"Горан се баш заљубио, користи сваки слободан тренутак да буде са Јованом, увијек јој послије представе донесе цвијеће и изненади је неким лијепим поклоном. Кад су због пословних обавеза раздвојени, све вријеме једно другом шаљу поруке. ијЛепо се слажу, очигледно је да им љубав прија, као и да имају много заједничких тема", објашњава извор "Глорие".

Јована, која је прву филмску улогу имала у чувеном "Клипу" Маје Милош, играла је у остварењима "Кад љубав закасни", "Бићемо прваци света", "Отаџбина", "Бранио сам Младу Босну", а популарност стекла изванредном главном улогом у "Панами".

Горан је каријеру почео 2005. улогом у "Забрањеној љубави", а послије роле романтичног, шармантног, згодног Анте у филму "Соња и бик" постао је миљеник женске публике. Публику у региону је освојио неколико година касније ангажманом у драмској серији "Вере и завере". Његов јунак, Сергеј Рудић, херој је Другог свјетског рата, који се није снашао у послијератном животу, а Горан је у једном интервјуу признао да се он слично осјећа у љубавним сценама.

"Догоди се, чудно је то, радите неке полуинтимне ствари. Увијек се мало заљубиш", признао је тада.

За сада се зна да је био у вези са пјевачицом Ланом Клингор, а шушкало се и да има нешто с њеном колегиницом Нином Бадрић, с којом је снимио спот за њену пјесму "Дан Д", као и глумицом Наташом Јањић и многим другим, анонимним љепотицама.

Иако су учествовали у снимању ТВ серија "Сенке над Балканом" и "Јутро ће променити све", Јована и Горан нису имали заједничких сцена, а да ли ће подијелити кадар у наредној сезони Бјелогрлићеве серије, односно да ли ће и пред камерама бити љубавни пар као у животу, сазнаћемо наредне јесени, за када је најављено емитовање нових епизода.

(Глориа.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нидје везе

10.05.2019 23:13

разлика у годинама 11 година. то је ниста и сасвим нормално

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

11.05.2019 07:12

по.наслову помислио би цовек да је разлика 20 и висе година ....

ОДГОВОРИТЕ