Рим - жријеб: Ноле до финала неће на Рафу и Федекса!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић добио је нешто лакши жреб за предстојећи турнир у Риму у односу на онај који се тренутно одржава у Мадриду.

Тенис 10.05.2019 | 22:22
Рим - жријеб: Ноле до финала неће на Рафу и Федекса!
Новак је смештен у горњу половину жреба заједно са Александром Зверевим из Немачке, са којим ће евентуелни сусрет имати тек у полуфиналу. У првом колу је Ђоковић слободан, док у другом иде на бољег из дуела Денис Шаповалов - Пабло Карењо Буста.

На његовој страни костура налазе се још и Марин Чилић (који због тровања храном мора да пропусти четвртфинални меч АТП турнира у Мадриду) као и Кеи Нишикори, а добра је вест за Ђоковића да ће се они наћи на путу Александра Зверева до полуфинала.

Надала на старту очекује Ришар Гаске или Жереми Шарди док би у трећем колу могао да има сусрет са још једниом српским тенисером, Ласлом Ђереом. Швајцарски тенисер, Родћер Федерер на свом путу ће имати Френсиса Тијафоа, затим Борну Ћорића или Феликса Оже-Алијасима.

Мастерс у Риму почиње 15. маја, а трајаће све до 21. истог месеца и игра се за наградни фонд од 5,207,405 долара и титулу брани шпански тенисер, Рафаел Надал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар