Спартак и Краснодар питали за Боаћија!

Звезда чека понуду између три и пет милиона евра! Потврда стигла и од агента репрезентативца Гане.

Фудбал 10.05.2019 | 19:35
Спартак и Краснодар питали за Боаћија!
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио је недавно да Милан Павков није на продају, односно да ће суперталентовани Дејан Јовељић, врло вероватно, напустити Маракану у летњем прелазном року. Знак питања и даље стоји иза имена Ричмонда Боаћија.

Доведен као највеће појачање последњег дана летњег прелазног рока, снажни нападач је стигао да постигне 13 голова током 15 првенствених мечева. Међутим, кубурио је са повредама, није био константан као у првом мандату на Маракани.

Довољно разлога да у Црвеној звезди озбиљно размисле о продаји снажног нападача ако стигне финансијска добра понуда. А „добра понуда“ у овом случају креће се у распону између три и пет милиона евра. Наравно, верују сви у Љутице Богдана да ће достићи горњу цифру, мада немају све аргументе на својој страни. 

Јесте да је могао да има бољу сезону, али због минулог рада Боаћи је и даље на оку клубова који би могли да испуне Звезидне финансијске апетите. Понуда још нема, али врло лако би могло да се деси да наредних дана Краснодар и московски Спартак конкретизују интересовање за снажног нападача. И пошаљу оно што Звезда у овом тренутку тражи. 

То је у изјави за наш портал потврдио и агент који води бригу о каријери нападача Црвене звезде, Ивица Павловић. Он је истакао да већ имао конктакте са људима из руских клубова.

„Да, тачно је да смо ме контактирали људи из Краснодара и московског Спартака да причамо о Боаћију. Међутим, сачекаћемо дешавања око Купа Афричких нација“, поручио је у изјави за МОЗЗАРТ Спорт агент репрезентативца Гане Ивица Павловић.

После разочаравајуће сезоне Спартак из Москве спрема велику реконструкцију тима. Са друге стран Краснодар ће и наредне такмичарске године играти у Европи. Ове сезоне у нападу тима југа са Русије доминирао је Бразилац Ари.

У случају одласка Боаћија Црвена звезда ће сасвим сигурно ангажовати нападача на почетку прелазног рока. Другачијих карактеристика од Милана Павкова.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар