ПЛ БиХ: Жељо у Бијељини ''брани'' Европу!

Осим: Није лако играти против "паметних екипа"! Стратег Жељезничара уочи дуела са Радником поручио је да Бијељинци имају паметне играче и паметног тренера, те да је против таквих екипа тешко играти.

Фудбал 10.05.2019 | 18:49
ПЛ БиХ: Жељо у Бијељини ''брани'' Европу!
Фудбалери Жељезничара у 31. колу Премијер лиге у суботу у 17 сати у гостују у Бијељини екипи Радника.

Биће то сусрет двије екипе које се боре за излазак на европску сцену. Жељезничар је тренутно четврти на табели, са три бода предности пред петопласираним Радником, којег само побједа оставља у игри за ту позицију.

Тренер Жељезничара Амар Осим казао је данас на прес-конференцији да је највећа вриједност Радника 'памет', што значи да са мало енергије направе доста тога те да је то и поента фудбала.

"Имају паметне играче и паметног тренера. Није лако играти против паметних екипа. Наша одбрана може зауставити Хаџића, али није Радник само Хаџић", истакао је.

Такође је казао да рачуна на све играче.

"На Ермина Зеца, логично, не рачунамо као на некога ко може играти 90 минута. Добра ствар је што је посљедњих седам дана нормално тренирао, па ћемо видјети колико ћемо га моћи искористити", казао је Осим.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ - 31. КОЛО:

Тузла сити - Сарајево (17.00)
Звијезда 09 - ГОШК
Радник - Жељезничар
Слобода - Крупа
Младост - Широки Бријег
Челик - Зрињски

ТАБЕЛА: Сарајево 64, Зрињски 58, Широки Бријег 50, Жељезничар 44, Радник 41, Челик 39, Слобода 38, Звијезда 09 34, Младост 34, Тузла сити 33, Крупа 27, ГОШК 23.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар