Мурињо: Не свиђа ми се енглеско финале ЛШ!

Жозе Мурињо, португалски тренер, рекао је да и Ливерпул и Тотенхем имају велику шансу и да оба тима улазе у финале рамишљајући да су непобедиви.

Фудбал 10.05.2019 | 17:21
Мурињо: Не свиђа ми се енглеско финале ЛШ!
"Два тима из исте државе у финалу је нешто што ми се не свиђа пуно. Притисак је сада већи, и мислим да је Ливерпул више желео Ајакс, а Тотенхем да игра против Барселоне. Сваки сценарио је могућ у финалу", рекао је Мурињо за "Руссиа Тодаy".

У полуфиналима елитног фудбалског такмичења видели смо велика чуда, пошто је Ливерпул надокнадио 3:0 из Барселоне, док је Тотенхем у последњим секундама утакмице елиминисао Ајакс.

"Нико не зна боље Ливерпул него менаџер који ради у Премијер лиги, а исто тако нико не зна боље Тотенхем од менаџера у Премијер лиги... Они знају све о себи".

Португалац је до децембра радио у истом шампионату као Јирген Клоп и Маурисијо Поћетино. Мурињу је ишло веома лоше са Јунајтедом и очекивано дошло је до разлаза.

"Оба тима имају сјајну шансу. Оба тима су ушла у финале са ставом да су непобедиви, пошто су немогуће претворили у могуће. Ментално су невероватно јаки", каже Мурињо.

Португалац је додао да ће бити на стадиону "Ванда Метрполитано" и да ће уживати у утакмици.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар