Хитер: Заслужили смо финале, али...

Тренер фудбалера Ајнтрахта, Ади Хитер, рекао је да је његов тим разочаран након пораза у полуфиналу Лиге Европа од Челсија после пенала.

Фудбал 10.05.2019 | 16:06
Хитер: Заслужили смо финале, али...
"Веома смо разочарани, сан о одласку у Баку није постао стварност. Заслужили смо да будемо у финалу... Али, изузетно сам поносан на свој тим и на оно што је показао на Стамфорд Бриџу. Сви смо сањали финале. Боли, али морамо бити поносни", рекао је Хитер након утакмице.

Фудбалери Ајнтрахта нису успели да се пласирају у финале Лиге Европа пошто су синоћ изгубили од Челсија после пенала са 4:3.

"Било је суза у свлачионици... Могу само да честитам својим играчима на свему што су постигли ове сезоне. Натерали смо људе да примете наш тим ове сезоне и мислим да је то врло важно", рекао је Хитер.

Пред Ајнтрахтом су сада, после овог разочаравајућег пораза, мечеви против Мајнца и Бајерн Минхена у Бундеслиги и борба за место које води у Лигу шампиона.

"Морамо да подигнемо главе и да ово што пре оставимо иза нас. Пред нама су две важне лигашке утакмице. Имамо шансу да кроз Бундеслигу обезбедимо место у Лиги шампиона", рекао је Хитер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар