Одлучујуће борбе у Премијер лиги БиХ!

Сви сусрети 31. кола Премијер лиге БиХ биће одиграни у суботу од 17 часова. Дербији у Бијељини и Зеници.

Фудбал 10.05.2019 | 15:36
Одлучујуће борбе у Премијер лиги БиХ!
Сви сусрети 31. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине играју се у суботу од 17 часова.

Дерби ће бити одигран у Бијељини гдје се састају Радник и Жељезничар, директни конкуренти за четврто мјесто и пласман у квалификације за Лигу Европе.

Челик у Зеници дочекује екипу Зрињског. Мостарцима је побједа потребна како би задржали минималне шансе да сустигну Сарајево на челу табеле, док би пораз значио дефинитиван опроштај од титуле.

С друге стране, Челик побједом хвата посљедњи воз за пласман у Европу, с обзиром на то да за Жељезничаром, који му је противник у претпосљедњем колу, заостаје пет бодова.

Сарајево гостује екипи Тузла ситија којој требају бодови за опстанак, а екипи с "Кошева" би евентуална побједа, па чак и реми у Бановићима, уз повољан резултат у Зеници, могла донијети наслов првака.

Слобода дочекује "дављеника" Крупу која је на претпосљедњем мјесту с минималним изгледима да задржи премијерлигашки статус, Звијезда 09 дочекује екипу ГОШК-аа и побједом би осигурала опстанак, како и Младост која у Добој Какњу дочекује Широки Бријег.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ - 31. КОЛО:

Тузла сити - Сарајево (17.00)
Звијезда 09 - ГОШК
Радник - Жељезничар
Слобода - Крупа
Младост - Широки Бријег
Челик - Зрињски

ТАБЕЛА: Сарајево 64, Зрињски 58, Широки Бријег 50, Жељезничар 44, Радник 41, Челик 39, Слобода 38, Звијезда 09 34, Младост 34, Тузла сити 33, Крупа 27, ГОШК 23.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар