''Јокић је лажни суперстар...!''

''Људи, био сам скептичан – Никола је спектакуларан!'' Много је кошаркашких аналитичара који су сумњали у Денвер Нагетсе и Николу Јокића, међутим они их из дана у дана све више демантују.

Кошарка 09.05.2019 | 21:18
''Јокић је лажни суперстар...!''
Један од њих био је Ник Рајт са Фокс телевизије, који је на почетку плеј-оф написао да су Нагетси "лажни претенденти", а Јокић "лажни суперстар".

Рајт је ово написао на твитеру после пораза Денвер од Сан Антонија у првом мечу прве рунде плеј-офа Западне конференције.

"Нагетси су тачно оно што су многи од нас рекли да су: Лажни претенденти са лажним суперстаром. Срећно наредне године", написао је 17. априла Рајт.

Овакав његов став бројни су искритиковали, а како Јокић и Нагетси играју далеко изнад очекивања, он је одлучио да им се извини.

Многи не признају када погреше због ега или неких других ствари, али то није случај са Рајтом.

"Мислим да ће серија бити решена у седмом мечу, али бих волео да причам о Николи Јокићу. Био сам веома скептичан око Нагетса, скептичан како ће његова игра изгледати у постсезони", рекао је Рајт о додао:

"Јокић је спектакуларан у претходних неколико недеља. А, у плеј-офу у којем смо видели да се млади кошаркаши, попут Ембида и Симонса, не снађу, овај момак (Јокић), у својој четвртој години, је сваки пут искочио када је требало. Доказао је људима, као што сам ја, да су погрешили. Тако да све заслуге Николи Јокићу".

Јокић је ове сезоне одиграо дванаест плеј-оф утакмица, просечно на терену проводи 40 минута и бележи 24,5 поена, 13,1 скокова и девет асистенција. Нагетси воде са 3-2 у серији против Блејзерса, а шести меч на програму је у ноћи између четвртка и петка у 04.30.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар