Музика је мој живот

Када је први пут “пустила глас” знала је да је музика њен живот. То је И доказала на бројним такмичењима на којима је учествовала, али И избором да упише музичку школу.

Забава 09.05.2019 | 12:00
Музика је мој живот
Валентина Мец, дјевојка је која је И гласом И стасом освојила публику, а тренутно И даље господари сценом у једном музичком такмичењу.

Валентина каже да је најтеже наћи пјесму за такмичење, с обзиром да је већина истих или сличних интересовања, али уз мале консултације углавном добије оно што жели.

Валентина каже да се у зависности од тема И потреба прилагођава музичком избору, захваљујући гласу који може да изнесе све, ипак када је сама код куће рок је њен избор.

Тренутно најпопуларнија форма на интернету јесу кавери, обраде популарних пјесама, које ова млада дјевојка обожава.

Неријетко се за њу каже да јој је живот дао све И да је једна од ријетких која има интелект, таланат И љепоту. Валентина каже да себе не доживљава тако, али да јој комплименти пријају.

У току такмичења различити жанрови су захтјевали И модне комбинације које би их пратиле. Неријетко је носила И креације из родног града, мада каже да је приватно обична дјевојка која ужива у лежернијој гардероби.

Пред овом младом дјевојком у наредном периоду стоје преостали кругови такмичења, обећава И даље дружења преко интернета, кавере , док је следеће године очекују нешто озбиљније обавезе, попут уписа на факултет, а њена одлука је или музичка академија или продукција.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар