Данас облачно вријеме са кишом

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно вријеме, повремено са кишом и дневном температуром од 12 до 17 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 09.05.2019 | 08:53
Данас облачно вријеме са кишом
Наоблачење са кишом које је ноћас најприје захватило западне крајеве, јутрос се шири ка истоку.

Током дана задржаће се претежно облачно вријеме, повремено са кишом, мада ће у централним предјелима и на југу бити периода сувог времена, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Према вечери на сјеверозападу ће бити услова за локалне пљускове са грмљавином. У ноћи се очекује престанак кише и дјелимично смањење облачности.

Дуваће слаб до умјерен јужни вјетар, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница један, Чемерно четири, Гацко, Хан Пијесак и Иван седло шест, Невесиње седам, Соколац осам, Билећа и Ливно девет, Сански Мост, Сарајево и Требиње 10, Бањалука, Бијељина, Мостар, Приједор, Сребреница, Тузла и Зворник 11, Брчко, Добој, Дрвар и Градачац 12, Неум 13 и Бихаћ 14 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хахаха

09.05.2019 08:14

Код вас болесника нема шансе да може проћи нормалан коментар, већ само пустате ових болесника попут вас а које и сами производите са овом вашом болесном мржњом према свему што је и око Реоублике Српске. Лијеп Вам поздрав.

ОДГОВОРИТЕ