Јокић је Вестбрук за центре, имаће трипл-дабл у просјеку!

Нејт Робинсон, некадашњи троструки шампион у закуцавањима, похвално је причао о Николи Јокићу у емисији "Тхе Херд" на телевизији Фокс.

Кошарка 07.05.2019 | 18:30
Јокић је Вестбрук за центре, имаће трипл-дабл у просјеку!
Водитељ емисије Колин Каухерд причао је са Робинсоном о многим темама, а дотакли су се и Денвер Нагетса, који су освежење за НБА.

"Денвер је веома занимљива екипа, играју лепу кошарку", рекао је Робинсон, који је додао да му је криво што Нагетси не користе више Ајзеју Томаса, некадашњег кандидата за МВП, који седи на клупи ове екипе.

Каухерд је потом додао да је за њега Јокић најкориснији играч у лиги, пошто све кошаркаше око њега чини бољим.

"Он је ходајући трипл-дабл. Јокић је Вестбрук за центре. Следеће године ће бележити трипл-дабл у просеку", казао је Робинсон.

Робинсон је добар пријатељ са Вилсоном Чендлером и када је овај играо у Денверу, омалени плејмејкер је знао да ће Никола бити сјајан играч.

"Волим да гледам Јокића. Када је Вилсон Чендлер био у екипи питао сам га преко видео позива – 'брате, где Јокић' – он ми је показао и рекао сам му – 'само настави тако'.

Њих двојица разговарали су још од Кавају Ленарду, Кевину Дуренту, Џоелу Ембиду и другим актуелним темама у НБА. Део где причају о Нагетсима и Јокићу погледајте од 07:30 до 09:36.