Ђорђевић и Виртус бране трофеј Лиге шампиона!

Власник Виртус Болоње, Масимо Занети, рекао је да ће његов тим и наредне године играти у ФИБА Лиги шампиона.

Кошарка 07.05.2019 | 16:15
Ђорђевић и Виртус бране трофеј Лиге шампиона!
Власник компаније Сегафредо и кошаркашког клуба Виртус Болоња Масимо Занети рекао је да ће се његов тим борити за шампионску титулу у "Палаканестру" наредне сезоне, као и да ће Саша Ђорђевић и његови изабраници бранити титулу у ФИБА Лиги шампиона.

Виртус има понуду да игра у УЛЕБ–овом Еурокупу, али је сада очигледно да неће играти то такмичење већ Лигу шампиона, која се показала и као исплативије решење, тако да не треба да чуди уколико још неки већи клубови одлуче да крену њиховим стопама, а занимљиво је да немачки Бамберг има и потписан уговор са ФИБА–ом.

"Наставићемо да играмо у ФИБА Лиги шампиона. Имамо арену која може да прими око 5000 људи и то одговара ФИБА прописима. Уколико будемо желели да играмо Евролигу, требаће нам арена са капацитетом између 8 и 10 хиљада људи, као и већи спонзори и скупље улазнице. Такође, направити добар тим за Евролигу прилично је скупо. Погледајмо Олимпију Милано, уложили су енормне своте новца и ништа нису освојили. Ми трофеј имамо", поручио је Масимо Занети за Газету дело Спорт и наставио.

"Од наредне сезоне Виртус ће се борити за титулу у Серији А. Људи желе финале Милана и Виртуса? Добро, јер наше време долази"

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар