Облачно и нешто топлије вријеме

- У Републици Српској данас ће преовладавати промјенљиво облачно и суво вријеме уз лагани раст дневне температуре која ће износити од девет до 14 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 07.05.2019 | 08:31
Облачно и нешто топлије вријеме
Ујутро ће бити мало до умјерено облачно на сјеверозападу и југу, од централног појаса на сјевер и југоисток претежно облачно, а на истоку облачно са слабом кишом мјестимично.

На планинама ће бити слабог снијега, а око ријека и у котлинама магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана преовладаваће мало до умјерено облачно са сунчаним интервалима, у појединим предјелима, од запада преко југозапада до југа, биће претежно сунчано.

На истоку ће се задржати облачно вријеме са по којом капи кише до послијеподнева. Током дана доћи ће до раста дневне температуре, па ће бити топлије него претходних дана.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни вјетар.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Чемерно минус два, Хан Пијесак нула, Соколац један, Нови Град, Источно Сарајево и Мркоњић Град четири, Рудо пет, Билећа, Бањалука, Добој и Бијељина шест и Требиње девет степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар