Милошевић заратио због Снежане

Снежана Савић, позната певачица и глумица, очарала је својевремено и председника СРЈ Слободана Милошевића и његовог ментора и пријатеља Ивана Стамболића, који је био и председник Председништва Србије. Они су на крају чак и заратили због ње!

Србија 07.05.2019 | 07:30
Милошевић заратио због Снежане
Како сазнаје Курир, чувена глумица је осамдесетих поклонила Милошевићу пажњу на једној вечери, али је он касније сазнао да је то урадила на Стамболићев наговор, због чега се удаљио од пријатеља. Касније су потпуно прекинули контакт.

Сусрет у Топчидеру



Милошевић и Стамболић су, подсетимо, својевремено били пријатељи, а Стамболић је колеги био и ментор. Извор Курира упућен у целу причу каже да су њих двојица били веома присни, да је Стамболић увек важио за боема, те да су жене волеле да буду у његовом друштву, док, с друге стране, Милошевић није био такав шмекер.

- Стамболић је први упознао Снежану Савић и одмах су постали пријатељи, дружили су се... Стамболић и Савићка су увелико били пријатељи када ју је Милошевић упознао на једној свечаној вечери у Топчидеру.

Она га је буквално очарала, био је опчињен њоме. Јер Савићка не само да је лепотица већ је и жена невероватне харизме - каже извор нашег листа и додаје:
- Милошевићу се код ње највише допала управо та њена харизма, та жена плени све око себе...



Иако је био искрено опчињен, Милошевић и Савићка нису остали у контакту. Ипак, како каже наш извор, тада се спекулисало да су они након тога провели заједно и један викенд у вили код Смедерева.

- Тако се тада причало, али никада се није сазнало да ли је то тачно. Иначе, убрзо после поменуте вечере Милошевић је отишао на Косово, тада се десио онај његов чувени говор на Газиместану, а потом је уследио и његов силовити пут ка врху. Са Савићком мислим да се више није ни срео. Ипак, преко неких људи је касније сазнао да је Стамболић био јако добар пријатељ са њом и да ју је упознао много пре њега. Милошевић је сазнао да је управо Стамболић убедио познату глумицу и певачицу да му приђе и започне разговор оне вечери у Топчидеру - наводи наш извор и додаје:

Разлаз

- То га је јако наљутило. Замерио је пријатељу што је тако одиграо, малтене су заратили због тога... Убрзо је дошло и до разлаза између њих двојице, политички су им се разишли путеви, па више нису били у контакту.

Стамболић убијен 2000.

Милошевић означен као налогодавац


 
Иван Стамболић је, подсетимо, убијен 2000. и потом бачен у креч, а његово тело је пронађено три године касније на Фрушкој гори.

За убиство су осуђени припадници ЈСО, а ова пресуда је иначе и прва судска одлука којом је Слободан Милошевић директно означен као налогодавац политичког убиства. С друге стране, бивши премијер СРЈ Момир Булатовић је у јучерашњем интервјуу Куриру тврдио да Милошевић и његова супруга Мира Марковић нису наручили ниједно убиство.

Снежана Савић

Са Милошевићем сам једном седела, одбила сам Стамболића



Снежана Савић каже за Курир да је Милошевића и Стамболића упознала истовремено, на прослави у Добановцима, где је наступала заједно с колегама.

- Милошевић тада није био председник. Била је забава, ја сам наступала с колегама, кратко смо попричали. Пристојан човек, распитивао се за моју колегиницу, ко је она... Према мени није показивао никаву посебну наклоност. Тада сам упознала и Стамболића - каже Савићева и додаје:

- Са Милошевићем се више никад нисам ни чула ни видела, а Стамболић ме је звао још неколико пута да певам на свечаностима за функционере, што сам одбила.

 На опаску да се прича да је Милошевић био очаран њоме, да је пленила све око себе, она каже:
-
То су глупости. Пленила сам као млада, атрактивна, тек дипломирана, популарна глумица. 

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Паз Латиодор

07.05.2019 05:52

А то им ако је било тако..само у Хагу му није било лако и то је било на крају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

07.05.2019 06:55

Која глупост ста њих занина а народ гладује

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

07.05.2019 07:47

БРАВО....ДОБРО РЕЧЕНО..

Name

У каквим све ралхама зивот градјана

07.05.2019 08:14

Циме се све баве иза кулиса, а спонзорусе као лесинарке крузw око плијена.