Амановић и Имас у Мадриду уз Новака!

Новак Ђоковић ће у наредних седам дана играти на Мастерсу у Мадриду, а како преносе шпански медији, уз светског броја један је комплетан тим.

Тенис 06.05.2019 | 10:15
Амановић и Имас у Мадриду уз Новака!
"Марка" је објавила фотографију на којој се виде Новак и његови сарадници, а уз њега су и супруга Јелена, брат Марко као и Пепе Имас који званично није члан његовог тима.

Оно што је за Новака најважније је да максимално спреман дочека овај турнир, као и наредни Мастерс у Риму који ће му бити генералне пробе за наступ на другом Гренд слем турниру сезоне, Ролан Гаросу.

Како "Марка" преноси, Новаку се протекле недеље на теренима"Пуенте Романо" тенис клуба у Марбељи прикључио и кум Миљан Амановић, његов дугогогишњи пријатељ и физиотерапеут.

Амановић је завршио сарадњу са Милошем Раонићем тако да ће сада имати више времена да се посвети Новаку.

Српски тенисер на АТП листи има 3.395 поена предности у односу на другопласираног Рафаела Надала и Ђоковићу је циљ да максимално спреман стигне у Париз где крајем месеца почиње турнир на којем има велике амбиције.

Новакова жеља је да освоји четврти Гренд слем турнир у низу, као што је то урадио 2015. и 2016. године када је везао титуле на Вимблодону, УС Опену, Аустралијан Опену и Ролан Гаросу.

Новак је ових дана вредно радио на теренима комплекса "Каха Махика", а када је реч о Мастерсу у Мадриду, Новак је као први носилац слободан у првом колу, док у другом игра са бољи из меча квалификанта и Бугарина Григора Димитрова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар