Предраг Рајковић опција за Севиљу!

Заинтерсовани и Хетафе и Еспањол, као и француски клубови.

Фудбал 05.05.2019 | 08:15
Предраг Рајковић опција за Севиљу!
Како пише Естадиодепортиво, Предраг Рајковић би могао да буде опција за Севиљу у наредном прелазном року. Овај добро обавештени извор истиче да Монћи није задовољан стањем у редовима голмана и да је једино први голман Томаш Вацлик задовољио критеријуме, а да Хави Дијаз, Хуан Соријано и Гарсија нису показали довољан квалитет.

Зато је Монћи ушао у преговоре око продужетка сарадње са Вацликом, али и мерка млађег голмана којег би довео да му направи праву конкуренцију међу стативама. И ту долазимо до Предрага Рајковића. 

Како пише локални лист из Андалузије, клуб са Санчез Писхуана је добио добре извештаје када је Рајковић у питању, тренутно голман Макабија из Тел Авива. Истиче се да је ове сезоне примио сам 12 голова и да је 14 пута сачувао мрежу. Уговор му истиче 2020. године и то предстојећег лета изазива одлазак. Макаби га је платио 3.000.000 евра 2013. и то је новац за који би га пустио да оде. 

Рајковићев уговор лимитира Израелце у потраживању већег новца.

Међутим, није само Севиља заинтересована за Рајковића. Естадио пише да у Шпанији ситуацију око бившег чувара мреже Црвене звезде прате и Хетафе и Еспањол. Писали смо раније да су око на Рајковића бацили и Монако, Лил и Ница у Француској, па се чак помиње и Порто који ће нажалост због целе ситуације са Икером Касиљасом морати да потражи новог чувара мреже.

Севиљина опција је дакле Предраг Рајковић. Али, наравно не и једина. Тим из Андалузије има опцију да врати Серхија Рика, који је на позајмици у Фуламу до 30. јуна. Има опцију да врати Давида Сорију који је потписао за Хетафе и тамо има уговор со 2022. године, али Севиља има клаузулу по којој би могла да га откупи назад.

Трећа опција је да изађе на пијацу и потражи голмана, а једно од имена у фолдеру је и Предраг Рајковић, златни Орлић Србије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар