Тумба: Овог момента, Партизан као клуб не постоји!

Селектор фудбалске репрезентације Црне горе, Љубиша Тумбаковић, говорио је о стању у свом некадашњем клубу, београдском Партизану.

Фудбал 05.05.2019 | 19:15
Тумба: Овог момента, Партизан као клуб не постоји!
Љубиша Тумбаковић је у разговору за "Спорт Клуб" и емисију "ФК на СК" говорио о тренутном стању у Партизану и према његовим речима није нимало био задовољан оним што се тренутно дешава.

"Овог момента Партизан као клуб не постоји! Није ни део оног система и и нећ ебити док се не буду дозвали памети. Кад буду почели да раде као што је некад неко радио, онда ће Партизан поново бити клуб", рекао је Тумбаковић.

Тумбаковић сумња у рад људи који су чланови актуелног управног одбора и није сигуран да они могу да врате Партизан на прави пут.

"Да ли то могу ови људи? Нисам сигуран. Имам део кривице коју морам да прихватим. Када сам се вратио после иностранства поверовао сам људима, којима увек верујем, да је нека опција са тадашњим предлогом једног човека чије име не желим да поменем, да буде председник Партизана. Био сам део те приче која је то прихватила зарад добра Партизана, без обзира на то што нисам веровао да тај човек може то да изнесе и та група људи која се касније поделила у ове две фракције. Једна је опозиција, а друга у Партизану. Ни једна ни друга нису ваљале, а ја сам био део тога и кајем се што сам то урадио, али то је било, прошло. Сада смо део друге приче која има жељу да се Партизан врати правим партизановцима, када дођеш у клуб да имаш коме да се обратиш. Данас када дођеш неће те ни препознати"

Партизан се ове тренутно налази на четвртој позицији у Суперлиги Србије са бодом заостатка за екипом Чукаричког.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар