Милојевић: За ово смо се борили годину дана!

Тренер српског шампиона се нада да ће његов тим на данашњем мечу у успјети да осигура титулу.

Фудбал 05.05.2019 | 08:00
Милојевић: За ово смо се борили годину дана!
Пред меч који Црвена звезда игра са Младошћу из Лучана Владан Милојевић изјавио је да се нада да ће екипа крунисати сјајну сезону побједом и одбраном титуле.

"Познајете ме и знате да не волим да причам ништа унапријед, битно је да одиграмо добру утакмицу против квалитетног противника, да публика дође у што већем броју и, ако да Бог, да крунишемо сезону титулом сутра. То нам је циљ, за то смо се борили, трудили и радили свих годину дана“, рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић. 

Према његовим ријечима, циљеви су јасно постављени за његов тим још одавно и сада је вријеме да они буду и испуњени.

"Рекли смо још на почетку колико нам је важно да освојимо титулу, али не бих ништа да прејудицирам. Спремићемо се као и за сваку утакмицу, очекујем подршку са трибина и да заједно математички обезбиједимо титулу", додао је тренер Звезде.

Како је навео, његова екипа се више пута током сезоне састајала са екипом Младости, тако да сматра да нема непознаница пред овај сусрет.

"Они су јако дисциплинована, такмичарска, добро вођена екипа. Стабилан су суперлигаш са свим комплиментима за организацију клуба, претходних година показали су да су апсолутно заслужено у врху домаћег шампионата. Претендент су за излазак на европску сцену, имају доста искусних играча, тренера који је јако дисциплинован, такмичар, посвећен фудбалу и то се види јасно на терену. Без обзира да ли играмо у Лучанима или на Маракани увек су утакмице против Младости изузетно тешке".

Милојевић истиче да његов тим мора да настави са једнаким партијама као и досад, те да мора да пружи максимум да би остварио циљ.

"Приближава се завршница првенства и радује ме што су моји играчи изузетно мотивисани и што влада одлична атмосфера у екипи. Једва чекамо да одиграмо све утакмице до краја и да на прави начин завршимо сезону, онако како смо је и почели", закључио је Милојевић.

Утакмица између Црвене звезде и Младости игра се од 18 сати, а поред титуле која је у оптицају за домаће, Милојевићеви играчи могу побједом додатно да закомпликују борбу за мјеста која воде у Европу у наредној сезони.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар