"Новица нам је рекао... Не смијем да откривам све!"

Кошаркаш Партизана, Василије Пушица, после тесне победе против Тамиша (84:80), рекао је да је та утакмица показала да ниједан ривал не сме да се потцени.

Кошарка 03.05.2019 | 18:00
"Новица нам је рекао... Не смијем да откривам све!"
"Сви играју кошарку, сви тренирају. Они су са разлогом ушли у Суперлигу. Ту има доста момака који су мало старији и искуснији, који су имали добре каријере и играли за добре клубове. Ово је био доказ да не смемо никога да потценимо и да у сваку утакмицу морамо ући као против Меге у првом колу", рекао је Пушица новинарима после меча.

Тренер црно-белих Андреа Тринкијери издање својих кошркаш назвао је "срамотним", а и капитен Новица Величковић изнео је доста критика у свлачионици.

"Јесте, то је на неки начин и његов посао. Дао нам је до знања не може овако да се игра. Пре свега приступ и још неке ствари, које не смем да откривам", објаснио је 24-годишњи плејмејкер.

Доскорашњи студент Универзитета Нортистерн пред почетак Суперлиге потписао је уговор са црно-белима, а деби је имао у првом колу против Меге када је постигао 22 поена.

"Прошло је тек неких десетак дана. И даље се виђам са људима које нисам видео одавно, а с друге стане имам обавезе и фокусиран сам на кошарку. Уклапање иде доста боље. Научио сам доста акција и принципа, саиграчни су сјајни. Помажу ми сваки дан на тренингу и тренер, помоћи тренер... Задовољан сам како то иде сада. Што се тиче самог клуба, ја никад нисам био у првом тиму и за мене је све ово ново и навикавам се на ове ствари. Као што сам рекао, саиграчи су сјајни и олакшавају ми тај посао", рекао је Пушица.

Он се осврнуо се и на следећи меч, када ће у недељу противник Партизану на домаћем терену бити Динамик.

"Они имају доста младих и талентованих играча. Морамо да имамо исти приступ и као против Меге, а ако их потценимо може да буде као са Тамишом, да се у последњим минутима боримо за победу", закључио је Пушица.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар