Вучелић и Караџић – опет у "клинчу"!

Вербално-медијски рат Томислава Караџића и Милорада Вучелића је настављен, обраћањима кроз различите канале.

Фудбал 03.05.2019 | 19:15
Вучелић и Караџић – опет у "клинчу"!
Прва епизода је виђена пре неколико дана, када је бивши председник ФСС и Партизана рекао да се Партизан приближава стечају, као и да је најближа солуција принуда управа у клубу, после чега је актуелни први човек клуба из Хумске 1 истакао да је Караџић наплатио од клуба своје пређашње новчане позајмице.

У целу причу се укључио тренер прве екипе Партизана Саво Милошевић, који је Вучелића и Караџића назвао разумним људима који треба да седну, попију кафу и договоре се.

Путем провладиног таблоида “Српски телеграф“ огласио се Караџић и назвао Вучелића највећим гробаром у историји Партизана.

“Томе у прилог иду резултати који су најгори у последњих 30 година, пословање и дугови који су клуб довели на ивицу пропасти и пето место табеле Суперлиге. О изгубљеном утицају клуба на свим нивоима не треба ни причати, а све то није добро ни за Партизан, ни за српски фудбал. Зато је моја порука највећем гробару клуба: нико није и не може бити изнад Партизана. Сви смо пролазни, само је важно шта ко оставља иза себе”, навео је Караџић.

Уследио је одговор Вучелића, за разлику од претходног који је био упућен преко “Вечерњих новости”, чији је главни и одговорни уредник, овај је стигао посредством “Спортског журнала”.

"У чему смо изгубили утицај? На судије? То нисмо никад ни имали. Или смо имали раније? Не знам да намештам утакмице, не разговарам са арбитрима. Је ли ми то мана? За шта да се извиним? Прочитао сам детаљно шта је Караџић казао и установио: нема одговора на оно што сам ја изнео. Све су то чињенице, ако се нека побије, ту сам. Имамо прецизно рачуноводство! Помоћ је једно, позајмица друго. Све је лако доказиво, уосталом, прошли смо сијасет финансијских контрола. Остајем при изреченом: нико Партизану није нешто дао и поклонио. Никад ништа! И, да се зна: већину пара од тих позајмица вратила је ова управа. И... још враћа... Јако је лош тренутак за ову причу... Четири кола пре краја првенства! Ником од партизановаца овако нешто није потребно... Чудно?! Додао бих – и није случајно”, навео јеВучелић.

Вучелић је имао одговор и Милошевићу.

“Лако је за кафу… Није овде реч о кафи, већ о чињеницама”, рекао је Вучелић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар