Пукло је: Милан казнио Бакајока и враћа га Челсију!

Узавреле страсти у Миланелу!

Фудбал 02.05.2019 | 17:30
Пукло је: Милан казнио Бакајока и враћа га Челсију!
Огромна се прашина подигла у Италији због Тјемуеа Бакајока последњих седмица, а кулминација целе приче је да га је Милан новчано казнио и шаље га назад у Челси на крају сезоне!

Једна од главних вести овог дана на Чизми је одлука управе Милана да Бакајоку одузме 90.000 евра од плате и да дефинитивно не искористи опцију откупа од Челсија, упркос томе што је у последња три-четири месеца био један од најбољих играча Росонера. Разлог је Бакајоково једночасовно кашњење на тренинг у среду, а људи из клуба наводно нису поверовали у његову причу да му је нестало гориво на путу до тренинг центра, због чега је моментално отписан. Тамошњи медији тврде да је Бакајоко несрећан што клуб није заузео оштар став и осудио расистичке нападе на њега, иако је пре тога сам направио скандал тако што је заједно са Франком Кесијем парадирао држећи у рукама дрес Франческа Аћербија после тријумфа против Лација прошлог месеца. Бакајоко и Кеси су се јавно извинили због непоштовања противника, али је убрзо сам постао мета хулигана који су га прозивали са трибина.

Наводно, Миланова одлука да пошаље Бакајока у Челси биће непромењена чак и ако се клуб буде пласирао у Лигу шампиона наредне сезоне.

Бакајоко је лоше почео сезону у Милану и био надомак прераног одласка са Сан Сира, али је од краја прошле године подигао ниво и постао један од неизоставних шрафова у тиму Ђенара Гатуза. Али, са падом форме комплетног тима у последње време и Француз је упао у центар пажње махом због ствари које немају много везе са фудбалом.

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар