Јовељић: 10! Циљ испуњен!

Млади нападач Црвена звезде захвалио саиграчима после убедљивог тријумфа над Војводином којем је кумовао са два поготка!

Фудбал 02.05.2019 | 17:00
Јовељић: 10! Циљ испуњен!
Црвена звезда декласирала је Војводину у Новом Саду у 34. колу Суперлиге.

Славили су резултатом 5:0 и практично одбранили титулу првака Србије.

Убедљивом тријумфу на гостовању кумовао је и Дејан Јовељић са два гола - у 78. и 91. минуту, из једанаестерца.

"Сјајна утакмица за нас. Одлично смо се снашли на тешком гостовању. Терен је био захтеван за игру, време тешко, али успели смо да упишемо нову победу. Посебно сам срећан због другог гола из пенала", рекао је Јовељић за клупски сајт.

Нападач црвено-белих објаснио је и ситуацију код шутирање једанестерца.

"Пенал је био на мени, пришао сам Марину и питао га да ли могу ја да изведем једанаестерац. Без размишљања су се сложили и он и остали саиграчи. То је још једна ствар која показује колико смо сложни. Марин је доказао да зна колико ми значе голови. Код првог поготка Чаушић је упутио сјајан ударац, а ја сам се нашао на правом месту и лопту спровео у мрежу", рекао је он.

Јовељић је на мечу са Војводином стигао је до бројке од 10 постигнутих голова у сезони, рачунајући првенство и Куп.

"То ми је био циљ на почетку сезоне. Драго ми је да сам га неколико кола пре краја и испунио. Веровао сам да могу да испуним то што сам зацртао, али без саиграча то не би било могуће и то се показало".

Фудбалери Црвене звезде у недељу играће на стадиону "Рајко Митић" против Младости из Лучана и победа ће донети нову титулу.

"За неколико дана пред нама је изузетно важна утакмица. Као што каже наша песма: ’Још једна победа и титула’. Навијачи могу да очекују борбу и велику жељу у нашој игри у недељу. Надам се да ће то бити довољно за славље на крају", закључио је Јовељић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар