Рођак Харадинаја избоден ножем

Неколико маскираних нападача напали су у уторак на аутобуској станици у Пећи двије млађе особе, и нанијеле им повреде ножевима и металним палицама. Један од нападнутих је Е. Х. рођен 2001. године, иначе рођак Рамуша Харадинаја, који живи у овом граду.

Србија 30.04.2019 | 21:17
Рођак Харадинаја избоден ножем
Како пишу приштински медији, напад се догодио око 17 сати. На лице мјеста дошла је полиција, а повријеђени младићи превезени су у болницу у Пећи. Једном је указана хируршка помоћ, док је други брзо пуштен кући.

"Повријеђени има ране на глави и по ногама, али му живот није угрожен",  речено је из болнице.

Како незванично наводе тамошњи медији, позивајући се на извор из болнице, један има седам рана на глави од ножа и металне палице, и једну рану на нози. Други повређени има посјекотину на челу.

"Напад су извршили још неидентификовани нападачи. Полиција ради на њиховој идентификацији и хапшењу",  кажу из полиције.

"Коха диторе" пише да је њихов новинар био присутан када су полицији описали нападаче.

"Било их је двојица, били су обучени у црно и са маскама на лицу. Ударали су их металним шипкама, изболи и каменовали. Један је рекао другом да га не удара у главу, али га је ипак погодио. Онда су отишли",  рекли су свједоци на лицу мјеста.

Како се испоставило, један од нападнутих је Е.Х. рођен 2001. године, иначе рођак Рамуша Харадинаја, који живи у Пећи. Ради се о теже повријеђеном младићу.

Други повријеђени је С.У. рођен 2002. године.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ду

30.04.2019 22:01

БУДАЛЕТИНЕ НАСИЛНИЦКЕ ТО ЈЕ КУКАВИЦКИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

01.05.2019 10:39

Казу немојте га ударати у главу.Рамус Харадинај се обрацунава са својим родјаком.То је Харадинајева банда па ко је побио на КиМ све потенцијалне свједоке против УЦК злоцинаца.

ОДГОВОРИТЕ