Да ли је ико помислио да Поп одлази?!

Било би чудно без њега. . .

Кошарка 01.05.2019 | 14:45
Да ли је ико помислио да Поп одлази?!
Претходних дана у НБА кулоарима причало се да би Грег Поповић да промени екипу, али је тај трач био кратког даха пошто је његова судбина за наредне три сезоне поново везана за исту франшизу - Сан Антонио!

Како преноси најупућенији "инсајдер" Адријан Војнаровски, Поповић ће у наредним данима потписати нови трогодишњи уговор са Спурсима и остати најплаћенији НБА тренер.

Легендарни амерички стручњак ће тако на јесен почети 24. узастопну сезону на клупи "мамуза" с којима је био пет пута шампион НБА лиге, док је ове године заустављен у првој плеј-оф рунди од стране Нагетса (4:3), након феноменалне партије Николе Јокића кога је више пута у току сезоне хвалио "на сва звона".

"Поп" је од 1996. године први тренер Спурса с којима је остварио 1.245 победа, тако да је на вечној листи трећепласиран, иза Дона Нелсона и Ленија Вилкенса, а утисак је да би могао да их стигне до истека новог уговора у Тексасу.

Грег Поповић има 70 година и у овом тренутку је реалније да се сам повуче са клупе Спурса, него да преузме неку другу екипу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар