''Зато што је чинио свима и свакоме...''

''. . . то га је негде коштало, најмање је на себе мислио!" Стеван Јоветић је један од најталентованијих фудбалера икада са простора бивше Југославије, али су га повреде омеле да, до сад, оствари очекивану каријеру.

Фудбал 01.05.2019 | 11:30
''Зато што је чинио свима и свакоме...''
Да фудбалски квалитети ипак нису најважнија ствар у животу једног човека који се професионално бави најважнијом споредном ствари на свету, сведоче приче Подгоричана о личности некадашњег капитена Партизана.

"Стеван Јоветић дође у Црну Гору, помаже људима. Да новац болеснима, угроженима, чак неким другарима плаћа коцкарске дугове, једном је главу спасио, да га не убију због дугова. Каква је то људина! Није бахат, не разбацује се парама, ми овде гледамо како неки с новчаницом од 500 евра пале томпус, он није такав, тотална супротност. Воли јако породицу и проводи време а њима, не опија се. Дошао је 2016.на скуп репрезентације, ми га питамо: "Брате, је л могуће да је онај Паласио пре тебе у тим?!" каже он: "Не смем и нећу да причам о томе док сам у Интеру." Касније нам је рекао да у Интеровој управи влада хаос, да је то наш проблем, да имамо доста квазистручњака у управи. Јовета је диван момак, брат, син, отац, зет за пожелети, где год да је на ТВ видео болесно дете, звао, ишао и питао:" Колико пара треба?"“, навели су навијачи Интера из Црне Горе.

Опису људских квалитета репрезентативца Црне Горе придружили су се и креатори култне странице на Фејсбуку – Погребне и кладионичарске услуге Подгорица.

“Чудо од детета. Неизбрушени дијамант. МАЈСТОР. Наше дете, подгоричко, лепо васипитано, културно, никад погресио није, нити ће. Зато што је и чинио свима и свакоме, то га је негде и коштало главне ствари у каријери, јер је најмање на себе мислио. Помаже и даје и шаком и капом, то је традиција коју је Гузо започео, Дејо наставио, а ево и Стеван приихватио најрадосније. Негде прошле године, док је био у Француској и опорављао се од повреде, ништа нам није било милије од тога, да каже ово су моји Подгоричани, пратим их на Инстаграму и Фејсбуку, одраше ме од смеха, будалице. Јовета, буразер“, наведено је.Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ватра

01.05.2019 09:55

Легенда,мајстор. .И велики цовјек...Умјетник фудбалски

ОДГОВОРИТЕ