Зверев брани Кермода и пита: Новаче, шта ти је план?

Трећи тенисер света, Александер Зверев, још једном се осврнуо на актуелну тему одласка Криса Кермода са чела АТП и улогу Савета играча у свему.

Тенис 01.05.2019 | 15:15
Зверев брани Кермода и пита: Новаче, шта ти је план?
Зверев је први носилац на турниру у Минхену, где је слободан у првом колу, али осим што је причао о својој форми и приватним проблемима, осврнуо се и на одлазак Кермода.

Он је посебно желео да зна какви су планови најбољег тенисера света, Новака Ђоковића, који се налази на челу АТП Савета играча.

"Новак је дуго година на АТП туру. Најбољи је играч, први је на светској листи. Ми играчи желимо да знамо какав је твој план Новаче? Јер сматрам да је Крис Кермод урадио много тога доброг за нас, повећане су награде, додати су нови турнири и догађаји у календару, сви нас добро плаћају. АТП тур није био лошији са њим на челу", изјавио је Зверев.

Иако је Ђоковић више пута објашњавао своју позицију, очигледно је да га и међу играчима многи виде као неког ко је имао активну улогу у целој причи. Познато је да су против смене Кермода били и Роџер Федерер и Рафаел Надал.

Како год било, Зверев сматра да је Шпанац на Ролан Гаросу поново бити фаворит број један.

"Он је играч који напредује како меч одмиче. И даље је први фаворит у Паризу", рекао је Зверев напоменивши да није дошао у Минхен "као туриста".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар