Жан Пол Готје долази у Израел да обуче Мадону

Врхунски француски модни креатор Жан Пол Готје допутоваће у Израел у мају поводом надметања за песму Евровизије да још једном обуче Мадону, која ће наступити у финалу, и израелску певачицу Дану Интернешнал

Забава 30.04.2019 | 11:28
Жан Пол Готје долази у Израел да обуче Мадону
Готје ће допутовати 13. маја, дан пре првог полуфинала, и остати све до финала 18. маја, најављују израелски међи. Креатор који се сматра легендом у свету високе моде сарађивао је раније и са Мадоном и Даном Интернешнал.

Он је 1998. за израелску певачицу која је победила те године на Евросонгу у Великој Британији креирао јакну украшену перјем папагаја. За Мадону он креира годинама, а посебно се памти њен купасти грудњак на светској турнеји 1990. године.

Дана је посетила прошле недеље Готјеов студио у Паризу да проба две хаљине, једну за прво полуфинале и другу за велико финале. Обе хаљине су, како тврди њен менаџер, величанствене.

Израелски медији наводе да шездесетседмогодишњи Готје већ дуго сарађује с певачицама које наступају на такмичењу за песму Евровизије, 1991. године креирао је за француску певачицу Амину, 2006. за представницу Грчке Ану Виси, 2012. за Ангун из Француске, а годину касније за водитељку надметања из Шведске Петру Меде и победницу те године Кончиту.

Лане је дизајнирао одећу за француске представнике на Евровизији, дуо Мадам Монсиеур.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар