Видео: Златан воли кад је љут, а Онуоха је бијесан!

Претио ми је, људи га се овде боје, лош је човек! Мало фрке и у МЛС лиги…

Фудбал 30.04.2019 | 18:15
Видео: Златан воли кад је љут, а Онуоха је бијесан!
Два пута су се споречкали, на крај је Златан Ибрахимовић победио. И стварно и фигуративно. Постигао је победнички гол за победу ЛА Галаксија над Солт Лејком, а онда се Нејдуму Онуохи – са њим се јелте претходно докачио – издрао у фацу током прославе.

Мало је рећи да 32-годишњи Онуоха, некада фудбалер Манчестер Ситија, али неког другог Манчестер Ситија, није био одушевљен. Без обзира на то што је Ибрахимовић дошао до свлачионице да му се извини. Онуоха није прихватио.

“Њему је овде све обична представа. Многи га се људи плаше. А он је само смртник. И то арогантан. Не треба овако да се понашаш. Посебно не неко ко треба да буде лице лиге. Нисам био обожаватаљ ни раније, камоли сада”, каже Онуоха за Би-Би-Си.

А шта се тачно десило? Камере су снимиле детаљ из 60. минута када је Ибрахимовић добио жути картон због тога што је Онуоху оборио на земљу повукавши га за врат иако лопта тада није била код њих. Ту није био крај. Онуоха тврди да му је Ибра потом претио.

“Други пут ме је ударио по глави. Питао сам се шта се ово дешава.  А он је све време понављао: Знаш шта? Има да те повредим. Одрадићу те, само гледај. Има времена, мој си. Са мном нема зезања”.

Ибрахимовић међутим целом случају није придао толики значај. Новинарима је хладнокрвно рекао: “Отишао сам до њихове свлачионице да се рукујемо, нема проблема”.



Онуоха описује тај сусрет.

“Кренуо је ка мени и рекао: Јел' си се смирио, момчино? Желео сам да пређем преко свега, али преко толико непоштовања које ми је показао на терену једноставно нисам могао. Посебно не тако врућ. И то како је пришао, тај арогантан стил уз покушај да изгледа пријатељски. А то је тип који ме је ударао на терену, покушао да ме осрамоти кад је дао гол. И онда дође и као покуша да се извини. Није то добар човек и зато нећу да му пружим руку. Рекао сам му да изађе”.

Ибрахимовић се није превише потресао. Сматра да Онуоха мало драми, али покушава да се опрада.

“Оно што се деси на терену остаје на терену. Волим да се осетим живим. Волим када дође до жестоких дуела. Некад ми дође, не баш да заспим, али не осећам се живим док ме неко не активира. Кад се наљутим осећам се добро”.

Онуоха ипак није заинтересован за пријатељство, па на питање да ли би прихватио искрено извињење одговара:

“Не, мислим да би и оно било лажно. Он и даље мисли да је као човек бољи од мене и немам времена за такве људе. Сећам се и кад сам играо против Кристијана Роналда кад је био млађи, и он је био темпераментан, али то је била чиста жеља да се победи, не да се неко увреди”.

А шта кад се поново сретну?

“Последњи пут кад смо играли код куће добили смо их 6:2. Ако буде опет макар близу томе биће то веома добар дан са много прослава које ћу да му натрљам у лице”, спреман је Онуоха за рат.

Искрено, мислимо да није свестан на какву се силу намерио…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар