Никад у животу нисам узела хероин

Британски супермодел и једна од најуспешнијих манекенки свих времена наводно је драматично променила свој стил живота пре 18 месеци, па је од тада трезна, а гласине о њеној тешкој зависности је веома нервирају и то више него икад.

Забава 30.04.2019 | 11:04
Никад у животу нисам узела хероин
Кејт Мос (45) је на правом путу опоравка али зле језике константно чује, пожалила се у интервјуу за Тхе Сун.

"Никад у животу нисам узела хероин. Продавале су се мајице с натписом 'Кејт је наркоманка' и догађале су ми се ужасне ствари. Дошло ми је да кажем сама себи: 'Можда би било боље да си стварно на хероину'", рекла је она.

Мос се прославила деведесетих година, а 2005. године је компаније Х&М раскинула с њом уговор због оптужбе за поседовање наркотика.

У то време је била у вези са британским рокером Питом Доертијем (40). Иако тврди да никад није имала проблема с тешким дрогама. Мос је својевремено била на рехабилитацији због алкохола.

"Мислила сам да ме алкохол извлачи, била сам у лошем периоду. Цео мој начин живота ме је чинио несрећним, а пиће ми у томе није помагало. Потражила сам помоћ када сам схватила да немам више контролу над својим животом", истакла је она у интервјуу.

Њени пријатељи тврде да је Кејт тренутно нова жена и много боља верзија себе, као и да је одлучила да се фокусира на своје здравље много више, поготово након прераних смрти најближих пријатеља.

"Фокусирана је, професионална и исијава здрављем. сви су задивљени како јој добро иде без алкохола с обзиром на то каква је раније била", испричао је за Тхе Сун извор близак манекенки.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар