Вучић Албанцу: Приштина ће да игра у српској лиги!

Председник Србије Александар Вучић препуцавао се са албанским новинаром о фудбалу и ФК Приштина, некадашњем члану југословенске лиге.

Фудбал 30.04.2019 | 15:15
Вучић Албанцу: Приштина ће да игра у српској лиги!
Фудбал је била споредна тема разговора председника Србије са новинарима који извештавају о сусретима лидера земаља Западног Балкана са најважнијим "европским играчима", али је та "најважнија споредна ствар на свету", изазвала вербални дуел Вучића и албанског новинара.

Након што је изјавио да ће Национални стадион, чија се изградња планира у београдској општини Сурчин капацитета 60.000 места, бити велелепан и на њему ће моћи да се игра и финале Лиге шампиона, Вучић је ушао у расправу са албанским новинаром:

"Албанци све знају... У Приштини ће сигурно да се игра, једино ако Звезда буде играла финале против Бајерна, па да вам направимо леп стадион, и то би било у реду, а можемо и у Грачаници да га направимо", рекао је Вучић.

У то му је албански новинар добацио:

"Можда ће и Приштина да игра против Бајерна".

Вучић је иронично узвратио: "Ааа, Приштина ће сигурно да игра против Бајерна, хоће".

Албанског новинара је упитао и да ли Приштина сад игра фудбал, пошто, каже, сад то не прати.

"Некад сам пратио у оној нашој Лиги, били сте увек добри", рекао је Вучић, на шта је албански новинар српском председнику узвратио: "Треба да пратиш".

"И треба да пратим, у праву си", одговорио му је Вучић.

На опаску тог новинара да ће српском председнику "платити курс" (о познавању прилика међу косовским клубовима), Вучић му је узвратио да треба да буде пристојан.

"Приштина ти је била 13. у оној лиги и то је био највећи успех. Али, биће једном и 12, у нашој Лиги. Видиш да знам све...", поручио је Вучић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар