Клоп: Камп Ноу је само стадион, није храм!

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп говорио је о свом наредном ривалу у Лиги Шампиона као и чије утакмице најрадије прати.

Фудбал 30.04.2019 | 14:45
Клоп: Камп Ноу је само стадион, није храм!
"Када имам времена радо гледам утакмице Борусије Дортмунд. Морам да будем искрен, и даље помно пратим. Осим тога, постоје још три екипе које радо гледам. У случају да ми не играмо, волим да одгледам Манчестер Сити, Барселону и Тотенхем. Те три екипе су вредне одвојеног времена. Сада сам вероватно увредио некога кога нисам навео", поручио је Јирген Клоп.

Упитан да ли је окршај са Барсом у полуфиналу Лиге шампиона тест за њега као тренера, Клоп није много паметовао.

"Не знам, још нисам размишљао о томе. Али, не схватам то на тај начин. Против Реал Мадрида сам често играо и побеђивао сам их и са Ливерпулом, и са Борусијом, али против Барселоне још увек нисам играо.. Прижељкивао сам да се то једном деси", истакао је немачки тренер.

Подсетио се и момента када је са екипом Ливерпула отпутовао у Барселону, где су на Камп Ноу посматрали утакмицу између Барселоне и Борусије Менхенгладбах.

"То није била нека врхунска утакмица, надмоћ Барселоне била је велика. Али, за нас је било битно то што смо закључили да је тај стадион само стадион, а не неки храм или нешто слично. Многи од мојих момака су видели Камп Ноу и сада само морамо да одиграмо добро и да видимо шта ћемо добити“.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар